Forever Calcium

Forever Calcium
Mineraler och vitaminer för starka ben – med mera!

Forever Calcium är ett kosttillskott med fullt fokus på att bibehålla en normal benstomme. Innehåller kalcium, koppar, mangan, magnesium, zink och vitamin C och D.

För vem?
Forever Calcium passar alla som vill ha ett extra tillskott av kalcium. Till exempel kvinnor, särskilt medelålders och äldre, samt personer som inte äter mjölkprodukter kan behöva ett tillskott.

Varför behöver vi kalcium? 
Kalcium finns naturligt i dina tänder och skelett, i nervceller och vävnader liksom i blodet och andra kroppsvätskor. Redan under ungdomen börjar förmågan att ta upp kalcium minska, och det fortsätter i takt med att vi åldras. Efter klimakteriet minskar också östrogennivåerna hos kvinnor, vilket kan leda till benskörhet eftersom östrogenet dittills haft en skyddande verkan på benmassan. En rätt sammansatt kost som är rik på kalcium kan hjälpa till att minska kalciumförlusten.

  • Muskler och nervsystem
  • Ork, energiomsättning och immunförsvar
  • Fem mineraler och två viktiga vitaminer
Förever Business Owner sedan 2002 Mia Ånemyr

Väl mött!

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
– Maila: info@miaanemyr.se
– Ring: 0706-204 206
– Mer information om företaget: HÄR

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.