Forever Calcium

Forever Calcium!

En klar favorit i skafferiet hos mig. Nedan följer fakta & längre ner finns länk till bloggen på Levdittlivmiaanemyr för fullständig information!

Kalcium bidrar även till normal muskelfunktion, normal blodkoagulation och en normal neurotransmission (överföringen av signalsubstanser mellan nervceller). Magnesium bidrar också både till nervsystemets normala funktion och till normal muskelfunktion.

Ork, energiomsättning och immunförsvar

Vitamin C och magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Tillsammans med koppar, vitamin D och zink bidrar vitamin C också till immunsystemets normala funktion. Koppar, mangan och magnesium bidrar i sin tur till normal energiomsättning och mangan, koppar och zink är, liksom vitamin C, antioxidanter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Fem mineraler och två viktiga vitaminer

Forever Calcium™ ger dig dagsbehovet av kalcium, koppar, mangan, vitamin C och D. Dessutom innehåller Forever Calcium™ både magnesium och zink. Allt samlat i behändiga tabletter med smak av vanilj, som dessutom är lätta att svälja.

HÄR för Lev Ditt Liv Mia Ånemyr 
Hälsa inifrån & Ut på bästa sätt…. ja om du frågar oss. Sedan 2001 har vi använt dessa produkter & sedan 2002 har vi arbetat och levt livet med Forever som bas i verksamheten.

Företaget – Sileo FBO Sedan 2002
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr

Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se