Forever Dx4-body balancing system

Forever Dx4 – body balancing system 4 dagar med innovativa kosttillskott och aktiviteter för ökad självkännedom för att nå dina livsstilsmål.

DX4 – din hälsoresa startar här. Påbörja din hälsoresa med Forevers DX4, ett 4-dagarsprogram som ger din kropp och själ en nystart.

I vår stressade vardag behöver vi landa och tillåta oss att fokusera på det som är viktigt i livet. När balansen  väl är skapad är det lättare att lyckas med en förändring till ännu bättre hälsa.
Programmet innehåller inte mindre än sex nya innovativa kosttillskott som endast är tillgängliga i DX4, tillsammans med vår klassiska Forever Aloe Vera Gel. 

Du får också kostråd och recept på nyttiga, gröna mellanmål och snacks. DX4 stöttar dig på vägen mot dina livsstilsmål. För att verkligen komma in i ditt nya tänk och dina hälsosamma vanor kan du följa upp DX4 med C9, och sedan bygga på med F15

Inre vägledning – DX4 hjälper dig att bli mer medveten om din kropp och lär dig att vara närvarande när du äter, rör dig och gör dina dagliga rutiner. 

Utöver att stötta dig fysiskt så hjälper DX4 dig också att upptäcka hälsa och välbefinnande på ett djupare plan. 

Varje dag fokuserar på ett tema, och du guidas framåt med hjälp av aktiviteter för mindfulness såsom att föra dagbok, meditation och självkännedomsövningar. 

Du uppmuntras att sätta livsstilsmål och påminns om att reflektera över hur din kropp känns, hur den reagerar på produkterna och vilka förändringar du märker som stärker samspelet mellan kropp och själ.

Varaktig förändring – DX4 ger din kropp och själ en nystart av välbefinnande från grunden genom ett noggrant utarbetat program med kosttillskott, näringsguider och tankesätt. Du rensar ut onödiga stressfaktorer som påfrestar din kropp i din hektiska vardag, och ger kroppen det den behöver för att återställa balansen mellan kropp och själ. För att upprätthålla detta och utveckla ett hälsosammare tankesätt är det bra att upprepa programmet några gånger om året.

Sedan 2001 använder företaget Mia Ånemyr Forevers produkter, även – En del i företaget. 
Den erfarenheten delas generöst till dig som söker hållbar livsstil.
Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här”

Detta innehåller DX4:
Forever Therm Plus – 12 tabletter 
Ett kraftfullt kosttillskott med vitaminerna B12, som bidrar till normal ämnesomsättning, och C, som bidrar till att minska trötthet och utmattning för att hålla uppe en hälsosam energinivå. 

Forever DuoPure – 8 tabletter 
Med kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion, och vitamin B6 som bidrar normal protein- och glykogenmetabolism. 

Forever Multi Fizz – 4 brustabletter 
Hjälper dig att hålla uppe vätskebalansen genom att ge en bubblande smakboost till ditt vatten. Den innehåller även vitaminerna C, B och E. 

Forever LemonBlast – 4 paket 
Botaniska ingredienser med gurkmejapulver. Innehåller magnesium som bidrar till att bibehålla normal elektrolytbalans och normal psykologisk funktion. 

Forever Sensatiable – 32 tuggtabletter 
Forever Sensatiable innehåller glukomannan, ett fiber som binder vatten. 

Forever Plant Protein – 1 påse 
Ger hela 17 gram protein per portion. Helt vegansk formula som är både mjölk- och sojafri. Ärt- och pumpaproteinet bidrar till att bibehålla normal muskelmassa. 

Forever Aloe Vera Gel – 4 x 330 ml 
Består av den finaste innergelén av handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Innehåller vitamin C, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion. 

Låt DX4 ta med dig på ditt livs hälsoresa.

EJ viktfokus! Det handlar om inre vägledning – medvetenhet om kropp och att vara närvarand i nuet och hur de dagliga rutinerna skapas!

Hållbar hälsosam livsstil med Salutogent förhållningsätt