Forever Marine Collagen

Forever Marine Collagen tar din dagliga hudvård till en helt ny nivå. 

Hudvård från insidan – För att behålla lyster och spänst är det viktigt att vara noga med vad man använder för rengöring och återfuktning till huden, men för att uppnå absolut bästa resultat behöver du även ta hand om huden inifrån. Därför har vi utgått från de senaste forskarrönen och nyaste tekniken för att kunna ge dig ett kosttillskott som inte bara tillför din kropp kollagen, utan även underlättar processen för att maximera resultatet. Exklusiva Forever Marine Collagen boostar dig med kollagen, vitaminer och mineraler med fullt fokus på hudens naturliga skönhet.

För vem? – Din hud visar hur du mår, insidan speglar av sig på utsidan. Forever Marine Collagen passar både kvinnor och män som vill ta hand om sin hud inifrån och ut för att bli sitt allra fräschaste jag. Helt enkelt för dig som vill unna din hud något alldeles extra.

Vad är kollagen? – Kollagen är ett protein som finns naturligt i din kropp. Huden består till exempel till 70% av kollagen, och du hittar det även i naglar och hår. Man skiljer på bovint kollagen från nötkreatur och marint kollagen från fisk. Eftersom peptidmolekylerna i marint kollagen är mindre, så är de lite lättare för kroppen att tillgodogöra sig.

Kollagenet i Forever Marine Collagen utvinns ur viltfångad fisk från Nordatlanten. Fisket regleras med strikta kvalitetskontroller och följer internationella regler om ansvarsfullt fiske med hänsyn till hållbart fiskbestånd.

Maxa effekten –   Hur ”Klicka här” 

En svalkande shot Forever Marine Collagen före frukost är vårt tips på en bra start. Varför inte tillsammans med din dagliga Forever Aloe Vera Gel?

Väl mött! Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

  Företaget Sileo, även FBO sedan 2002
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
– Maila: info@miaanemyr.se
– Ring: 0706-204 206
– Onlineshoppa: HÄR
– Mer information om företaget: HÄR
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.