Forever Sommar kit

Forever Sommar kit

Sommarens bästa vän  Sommar och sol är härligt, men det ställer extra höga krav på din hudvård. Värmen torkar ut huden, så återfuktning är viktigt. Samtidigt behöver du skydda dig mot allt för mycket sol, och hjälpa ny, fräsch hud att komma fram. För att hjälpa dig har vi samlat sommarens måsten i ett soligt paket, Forever Summer Kit.

För vem? –All hud behöver extra omsorg på sommaren. Med Forever Summer Kit tar du fram din allra fräschaste hud och vårdar den så att den bevarar sin glow. Genom att använda Aloe Scrub på hela kroppen så tar du bort gamla hudceller och låter solen komma åt att ge dig fin färg. Solskyddet finns med så klart i Aloe Sunscreen, men om du ändå skulle känna att det blivit lite för mycket av det goda så får din hud svalka och lugn med Aloe Vera Gelly och Aloe First.

Du får:

• Återfuktande hudvård
• Djuprengöring och exfoliering
• Extra vattenfast solskydd

Forever Summer Kit innehåller

1 Aloe Scrub, 1 Aloe Sunscreen, 1 Aloe First, 1 Aloe Vera Gelly.

Aloe Scrub – Ta fram ditt glow Rengör på djupet och bli av med gamla hudceller. Aloe Scrub exfolierar varsamt och optimerar effekten av dina andra hudvårdsprodukter. Utan att torka ut.

Aloe Sunscreen För len, mjuk och solkysst hud. Extra vattenfast solskydd. Aloe Sunscreen med solskyddsfaktor 30 innehåller både fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar.

Aloe First Svalkar, vårdar och lugnar – En spray för alla tillfällen. Gör din hud glad efter en dag i solen, eller i den torra luften på flygplansresan, eller på insektsstick, eller …

Aloe Vera Gelly Aloe vera på tub Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den.

Sedan 2001 använder företaget Mia Ånemyr Forevers produkter, även – En del i företaget. 
Den erfarenheten delas generöst till dig som söker hållbar livsstil.
Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”