Hur Forever förändrat mitt liv?
2001 fick jag rekommenderat att börja dricka Aloe Vera Gel av en god vän. I knoppen hände mycket, nyfikenheten vad händer i kroppen om jag fortsätter att förändra det jag äter till mer hälsofrämjande? 
23/3-2003 arbetade jag sista dagen som fast anställd i Stockholms Stad Personalavdelningen lönehandläggare. 
Att arbeta hemifrån och anpassa arbetet efter de förutsättningar kroppen hade fått på grund av outrett Varför till sjuklig  fetman som jag hade i mitt tidigare liv. Gav mig nycklarna att fortsätta ta reda på vem jag var och vart jag skulle med livet! 

Från den dagen har jag skapat ett nytt liv. Tom bytt namn. Från Mia Olsson till Mia Ånemyr, 
Från sjuk anställd till ”frisk” entreprenör, FBO, företagare, konsult & författare/föreläsare mm. Nedan en karusell med korta frekvenser från den dagen jag startade företag online 2009! 

Mia är utbildad inom acceptance and commitment, Transaktionsanalys, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Dipl, Kostrådgivare, ISODieten coach, Hälsoinspiratör, Textilkunskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård. Forever Business Owner sedan 8/2-2002

Forever Living? 
Forever Living är Världens största odlare och producent av Aloe Vera baserade produkter. 
Forever Living äger hela produktionskedjan från planta till produkt! Verksamt i över 45 år, 160 länder.

Senaste Nytt!
Handla online varan skickas direkt till dig. Alltid fullt sortiment. – Du behöver aldrig leta mig för att beställa.  

Om Forevers möjligheter!
De är oändliga. Bli VIP kund & få rabatt på Forevers produkter direkt hem till dig utan att först leta upp mig. Behöver en extra inkomst, eller större inkomst. 

Att använda till det du behöver, kan tex vara att betala av studielån, förlänga sommaren, förlänga föräldraledighet, ny bil eller en ny karriär. Forever har verktygen! 

Win Win hela vägen!
Du skapar inkomst samtidigt som du hjälper andra finna lösningar till att främja sin livsstil som att öka hälsan

Mitt engagemang är min motor, att dela det med andra är magi. 

Genom en väl utarbetad kompensationsplan/ markandsplan. Med tydlig väg, fylld med ännu mera morötter. Kan du bygga ditt företag i din takt efter dina drömmar.  

Ta en titt på filmen nedan så kommer du som redan känner mig se miljö och smarta lösningar. Det är en röd tråd genom allt jag arbetar med! Så även från planta till färdig produkt. Jag arbetar platsoberoende och hjälper vuxna individer att bli resursstarka individer. Inom hälsofrämjande vägval, se framsidan på handboken Mellanmål på väg, där visar jag bildligt min egen hälsofrämjande väg. Ser fram emot att hjälpa dig! 

 Läs mer om företaget jag valt att arbeta med sedan 8/2-2002.

Väl mött!
Forever Business Owner, sedan 8/2-2002
Mia Ånemyr 
Telefon 0706 – 204 206
Mail info@miaanemyr.se
Handla gärna i min Online butik ”HÄR”  då ingår även mina yrkeskompetenser.

2023 firar jag 21 år med Forever Living 
Joina du med och skapa dig ditt Lev Ditt Liv ”Klicka här” – jag ingår som mentor i utbildningsprogrammen!

Vad ska jag börja med ? Den frågan är fantastisk att få så gott som dagligen. Vad rekommenderar du Mia

Börja med dessa 2 säger jag då har du Tagit 1 bra steg mot hälsofrämjande livsstil! Klicka på bilderna för att komma direkt till mera info i min online butik! Ring för personlig rådgivning så bokar vi tid om jag ej kan hälpa dig omg! Mia Ånemr 0706-204 206