Försökt att äta ihjäl sig & Banta ihjäl sig.

Försökt att äta ihjäl sig & Banta ihjäl sig.
Slutade Banta & började leva livet! = Lev Ditt Liv Mia Ånemyr entreprenören som sa upp sig och började arbeta med…
Jag skulle ju bara bli smal…. platt mage!!
Efter att försökt äta ihjäl sig & sedan försökt Banta ihjäl sig. Utvecklades Bullimi,kräktes dygnet runt under 7 månader 1998!….
Så sjuk så mina arbetskamrater kom hem till mig & åt sin lunch hos mig. De prydde mitt sovrumsfönster med fina blommor..
Sedan blev det kraftig Hypoglykemi! Då insåg jag att jag har att göra… ska jag reda ut allt detta är det ett dagligt åtagande.
Tacksam att min dåvarande dietist peppade mig att utbilda mig inom livskompetensens delar … att få ihop kostprogram med alla hinder!!! Gav stora utmaningar.. men jag fixade det! Och jobbar med det sedan 2006!
  • Olika delar i företaget
    Sluta Banta – Börja Leva Friskvård där ingår mina 27 år som överviktsbehandlad i med och motgång.
  • Forever Business startade jag 2002, det var det som gjorde att jag kunde säga upp mig och börja arbeta hemifrån.
  • Kylskåpsröj, ett annat koncept matsmart med fokus på lägsta budget och högsta kvalite på kosten. Kapitlen i boken Mellanmål på väg är en bra lathund att se vad företaget Sileo har i sin meny! Handla aldrig hungrig och laga mat först handa sen. Matlådor är ej att ta tillvara rester helt vanlig mat. Det ingår i veckoplaneringen samt att lära sig vad man bör äta över 1 dygn. Stressa ner o lev mer! 
Stolt att 1:a boken jag gav ut nominerades i svenska måltidsakademin. Alla 3 böcker är godkända av Svenska Diabetesförbundet.
Att leva med Hypoglykemi är som att leva som en diabetiker! Ja namnet på boken Mellanmål på väg…. var inte på väg utan att ha med mat på vägen. Var ej på väg från dig själv!
Varför & vad vi äter är större än många anar! Mitt Specialist område 💞
Ingen är sin vikt! Det är ej mina 2 onödiga Överviktsbehandlingar som gör detta. Det ör min vilja & kunskaper jag skaffat under alla år.

Pga att jag gjorde detta 1994 utan att reda ut Varför jag var sjukligt FET! Ta reda på varför så blir HUR enklare 🙏

Hypoglykemi lågt blodsocker efter Gastric Bypass, smärtproblematik? I Sluta Banta – Börja Leva, pratar  vi om vilken Tallriksmodell passar dig? –
Det beror på vem är klienten /kunden, ISO fördelning ? 50 % 50 & ? 50 % 25 % 25 % Näringslära för alla och näringslära för överviktsbehandlade i boken Mellanmål på  väg, den kom 2014, indelat i olika delar för det är olika även för överviktsbehandlade. Mer om detta finns i podden de 3 sista avsnitten där jag blir intervjuad inför 25 år i en överviktsopererad kropp! Det finns i utbildingen och det är detta jag har pratat om i alla år…… Gör ingen överviktsoperation innan du har gått tex vårt 40 dagars program. Så lever jag själv för att få ihop detta liv med självkärleken till livet. 

Jag pratar om kost från det salutogena perspektivet alltså ej den kost som gör människor sjuka utan kost är medicin. Men att lära sig äta så här dagligen ja det är som att leva med diabetes dagligen.

Kan jag kan Du – Hjälp finns. Botanisera runt på bägge sidorna och bägge bloggarna så kommer du få massor av tips. För individuellt upplägg se våra tjänster och program i menyn!

☘Lev Ditt Liv Mia Ånemyr Entreprenör på Sileo www.miaanemyr.se☘ & https://levdittlivmiaanemyr.myforever.se sedan 2002
Företaget – Sileo
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen:info@miaanemyr.se