Första dagen på resten av ditt liv

~ Första dagen på resten av ditt liv ♡
En påminnelse – tar du dagen som den kommer & i kväll smyger tanken in i dig. Det fungerar inte för mig/läs I JAGFORM/
– Eller finns det en tydlig struktur på dagen? Här tänker En del…. ska man aldrig vila!! Värderingar inget annat! Just exakt olika för alla ☆ Det viktigaste är vad DU behöver Göra för att komma i mål för dagen med stolthet ☆ yes känslor skapar mer energi ☆ frigöra endorfiner i kroppen helt GRATIS dessutom ☆ Attityd är smittsamt ☆ Din attityd & dina val = ditt liv!

Att skapa strukturer för dagen är att driva livet som ett företag! Inkomst/ utgifterna/ energi/ kort & gott har du körkort på ditt liv?

Om inte- Ta Steget & Sätt fart med mig som hjälper dig att träna in nya vägar I knoppen ☆ Det sitter I huvudet 🧠 🎯

Lev Ditt Liv #personligledarskap & alla kan om man vill!

Fungerar inte för mig?
Det händer att människor säger så!! Då är det fel fokus! & avsaknad av Varför! Otydligt Varför då sitter kroppen kvar I de invanda beteendet! Att bryta 1 vana tar tid, minst 21 dagar! Skall man bryta fler vanor & lämna rondellen… tar det längre Tid!
(#mellanmålpåväg handbok)

Snåla ej på din tid! Var smart investera i livet med #personligledarskap #salutogen

⏰Här startade dagen 05.30 med ljudbok ~ Aloe Vera & nu blir det #proteinshake till pepping samtal som ingår i de färdiga programmen! Ej #slutabantabörjaleva olika delar i företaget 👌🧩🎯🧠

Lite uppdatering på www.miaanemyr.se kommer på fm.

Njut varje minut☆
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr Entreprenör på företaget Sileo önskar dig en magisk dag! 🍉🌶🌱🙏💰🥉

Lägg ett mail till mig och berätta vad du har för problem – så tar vi fram en lösning till dig och din framgångsväg som handböckena jag har skrivit vem är du och vart skall du?
Maila info@miaanemyr.se