Försvinnande god gryta

Försvinnande god gryta!

I söndags blev det bla denna goda gryta. Jag lagar alltid maten på söndagar och så tar jag hand om det som blir över i veckans buffé på torsdagar. Här är då Sluta Banta -Börja Leva = ansvar och ledarskap att förändra sitt liv ta kontroll över livshjulets alla delar…. På torsdagar är det Kylskåpsröj….Skriver om det i mina böcker och har gjort en utbildningspodd med 44 avsnitt. De första 32 är till dig som är redo att göra din omstart. Genom att lyssna i jag perspektiv. Det handlar om dig!! Så har du nästan en, 1 årig utbildning helt kostnadsfritt…. det räcker ej att lyssna men behöver GÖRA, som att cykal. Från 3 hjul till 2.. det blir hållbart till slut….

Det här med mat. Är ju så kul. Vad man äter och varför. Se inledningen i boken Mellanmål på väg…

Jag lagar mat först och handlar sedan. Bygger på tid och pengar – Budget och ansvar.. Ja jag vet det är jättemycket ansvar att leva hållbart om man vill. Vill man så blir det ju så mycket enklare. Ingen har sagt att det är enkelt.

I grytan finns det 
1 kg ekologisk svensk skinka strimlat
Röd paprika
Röd lök
Vitlök
Thailbasilika
Turkisk yoghurt
Vatten, den där skvätten som gör det så mycket godare
Smakat av med salt och peppar
Serverade broccoli till.
Ät och njut – Ät allt med inte alltid som jag har gjort ett podavsnitt om. Det kan man göra när man har tagit reda på vad allt är för sig själv……

Är du överviktsopererad, tänk smart och gör din hela matdag. Men glöm ej bort att du är ej din överviktsoperation. Du kanske som jag lever med smärta, det var här allt började för mig. Att lära mig leva med smärta och utbilda mig så jag kan leva i acceptans och ta ansvar. Så vad behöver du äta för att vattna det som behöver växa idig?

Släng bort allt om minimagar – mini är inget hållbart. Du behöver äta för att ej själv vara bidragande till din ohälsa om 3 år , 5 år osv..

  • Veckomeny Gastricbypass/Gastricsleeve överviktsopererad Hittar man HÄR
  • Gå ner i vikt HÄR

Smaklig måltid!

Sluta Banta – Börja Leva ditt liv!
Sol/
Mia Ånemyr
Sileo – Entreprenör inom Livsstilshälsa
miaanemyr.se & sileo.neora.com

Vad behöver du idag?