Från sockerknarkare till friskvårdsleverantör

Från sockerknarkare till friskvårdsleverantör

Jag vill önska dig varmt välkommen till Entreprenör Lev Ditt Liv Mia Ånemyr ”Från sjuk anställd till frisk egenföretagare” Sedan 2006 driver  jag företag. Namnet Sileo,  är det latinska ordet  för omstart.
För att skaffa andra resultat i livet bör 1 eller flera saker startas om i livshjulet!
Var är du med ditt liv om 1, , & 5 År? 
Att bryta mönster, acceptera sitt liv och leva det liv ”jaget” önskar, ett dagligt underhållsarbete livet ut!
Att vara i mål kan vara ett delmål i en hälsofrämjande resa. Framsidan på boken Mellanmål på väg – var ej på väg från dig själv och ha alltid mat med på din framgångsväg!
På vägen är vad du lägger in i ordet! 

2003 när jag sa upp mig från min fasta anställning! 
Med Kokboken för den självläkande människan i ena handen och Aleo Vera Gel i den andra, 2 ingredienser som gav nycklarna till det liv jag skapat som människa och företagare. Den inneboende motorn är lösningsfokuserad i allt!

Områden som jag brinner extra mycket för,  finns i bloggen – podden – böckerna ! Tjänser som erbjuds kostnadsfritt till att du Tar steget och investerar i din tid

– Böcker –
Författare till 3 böcker

– Jobba hemifrån – 
Tack vare Aloe Vera Gel, fann jag hälsans dörr, en lång resa som pågår dagligen. Sedan 2002 kan jag erbjuda andra både hållbar livsstil. Fokus, alla kan bli sitt bästa jag med acceptans, tillit och planera sitt livs alla delar & dagar, de flesta planerar jobb jag lär ut att livet är ett samanhang av allt vi gör och bör planeras dagligen för varaktig hälsa. 7 dagar = 1 vecka.

Men Mia jag hittar inget om Ekonomi?
Precis, allt handlar om tid / ansvar / självledarskap / att göra budget är att ta ansvar för annars kanske du ej har Bra mat för hela månaden – i Mellanmål på väg ser du hela tiden Mias planeringstips! Tid & pengar Alla har råd att äta hälsofrämjande Det beror på engagemang, planering samt hur motiverad individen är att Ta steget.

Sluta Banta – Börja Leva är något man GÖR inom livshjulets delar!
Helt klart det bästa för alla att börja med oavsett vem du är.  Planera ditt liv få tid att leva – Även om du Tar steget och börjar arbeta hemifrån med hälsa som jag gör bör man ha planerat för veckan.
Oavsett vad man önskar förändra är det samma beteendetrappa! (minska i vikt, mer tid, bättre hälsa osv, smart målsättning )

Livet som överviktsopererad –
I mitt arbete ingår dessa erfareneheter, att jag är överviktsbehandlad 1994/2000 helt i onödan. Ätstörningar sitter ej i magen, de sitter i huvudet!  Det ligger till grunden att jag slutade arbeta inom akutsjukvård och sadlade om till salutogen friskvårdsleverantör med min kunskap & långa erfarenhet brinner jag för att alla bör hitta sitt varför.  En komplikation som kan komma efter många år, är hypoglykemi. Då är det bra att ha kunskap om livskompetens för att underlätta restan av livet!

Leva med smärta –
Gör ingen överviktsbehandling med kirurgi innan du har bra självledarskap & god livskompetens det är A-O för ett hållbart liv! Då har du gjort vad du kan – komplikationer kan dyka upp senare men då behöver du ej få dåligt samvete för du trodde att viktoperationen skulle lösa din vikt livet ut! Smärta får många av bla otränade muskler. Även obearbetade trauman

– Receptkreatör – Ekonomismart – Kylskåpsröj
Se recepten som vägledande,  byt ut mot det du har hemma. Med bättre planering & framförhållning blir veckans måltider roligare, godare och mer hälsosamma  Mellanmål på väg nominerades i Svenska Måltidsakademin i klassen vardagsmat. Adrians Kalasbok naturligt gott har Svenska Diabetsförbundet godkänt som bra bok! Den rena kosten jag arbetar med, för att underlätta ett liv med Hypoglykemi – Blodsockerfall – det är som att leva med diabetes. Förebygga ohälsa ett bra val!

Barnen vår framtid. Barn gör inte som vi säger utan som vi gör!
Från sockerknarkare till författare / Entreprenör specialist inom livsstilsplanering vill jag önska dig varmt välkommen!

Våga gör det du drömmer om, du kan. Och ingen är sin vikt!

Ta steget 1,a konsultationen är kostnadsfri bokas smidigt på info@miaanemyr.se (gäller för utbildningar, viktcoachning & att du vill veta mer om hur man kan styra över sin tid och eller öka inkomsten smart)


Med värme & Kärlek /
Företaget Sileo
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Telefon: 0706-204 206
Mail: info@miaanemyr.se