Från sockerknarkare till friskvårdsleverantör

Från sockerknarkare till friskvårdsleverantör

Jag vill önska dig varmt välkommen till  Lev Ditt Liv Mia Ånemyr ”Från sjuk anställd till frisk egenföretagare” Sedan 2006 driver  jag företag. Namnet Sileo, det latinska ordet  för omstart. För att skaffa andra resultat i livet bör 1 eller flera saker startas om i livshjulet!
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr  driver 2 hemsidor – 2 bloggar – 1 podd –  gett ut 3 böcker & 1 varumärke vilande allt finns på ett eller annat sätt på –  www.miaanemyr.se företaget heter Sileo Mia Ånemyr drivs av Lev Ditt Liv Mia Ånemyr med partner!

Att bryta mönster, acceptera sitt liv och leva det liv ”jaget” önskar, ett dagligt underhållsarbete livet ut!
Att vara i mål kan vara ett delmål i en hälsofrämjande resa. Framsidan på boken Mellanmål på väg – var ej på väg från dig själv och ha alltid mat med på din framgångsväg! På vägen är vad du lägger in i ordet! 

Som det står i boken Mellanmål på väg & i Sluta Banta – Börja Leva finns inga förbud, det finns ej plats för ohälsa och negativa individer längre i mitt liv! Hur har du det i ditt liv?
Att unna sig hälsa, investera i livet och låta de levas, med en god planering. En hjälpande hand i rätt riktning. – Finns här på Sileo! 

Områden som jag brinner extra mycket för,  finns i bloggen – podden – böckerna & tjänster som erbjuds samlat ”här”

– Böcker –
Författare till 3 böcker

– Receptkreatör – Ekonomismart – Kylskåpsröj
Lättlagat så alla kan äta bra näringstät kost lagat från grunden. Jag tar inte bort något utan lägger till för bästa hälsa. Mellanmål på väg nominerades i Svenska Måltidsakademin i klassen vardagsmat. Adrians Kalasbok naturligt gott har Svenska Diabetsförbundet godkänt som bra bok! Den rena kosten jag arbetar med, för att underlätta ett liv med Hypoglykemi – Blodsockerfall – det är som att leva med diabetes.

– Jobba hemifrån – 
Tack vare Aloe Vera Gel, fann jag hälsans dörr, en lång resa som pågår dagligen. Sedan 2002 kan jag erbjuda andra både hållbar livsstil  & produkterna. Fokus, alla kan bli sitt bästa jag med acceptans, tillit och planera sitt livs alla delar & dagar, de flesta planerar jobb jag lär ut att livet är ett samanhang av allt vi gör och bör planeras dagligen för varaktig hälsa. 7 dagar = 1 vecka.

Livet som överviktsopererad –
I mitt arbete ingår dessa erfareneheter, att jag är överviktsbehandlad 2 ggr, jag insåg att ingen tog reda på VARFÖRét till min fetma. Det var dessa som skulle behandlas. Medberorendet, sockerknarkaren & matmissbrukaren som var i barnjaget och önskade sig en enda sak. Platt mage och att bli smal.  Det ligger till grunden att jag slutade arbeta inom akutsjukvård och sadlade om till salutogen friskvårdsleverantör med min kunskap & långa erfarenhet brinner jag för att alla bör hitta sitt varför.  En komplikation som kan komma efter många år, är hypoglykemi. Då är det bra att ha kunskap om livskompetens för att underlätta restan av livet!

Leva med smärta –
Lever med smärta sedan 1997. Behandlar den med bra mat, fysisk aktivetet & smärtlindring dagligen. Detta pga att vi ej tog reda på VARFÖR till den sjukliga fetman. Trauma i barndommen kom som ett brev på posten. Det bröt ut mellan de 2 överviktsbehandlingar jag genomgått helt i onödan… Ja det insåg vi när jag utbildade mig inom transaktionsanalys TA.  Fantastiskt att finna sitt varför & det arbetar jag med att stödja andra finna, sitt VARFÖR. Gör ingen överviktsbehandling med kirurgi innan du har bra självledarskap & god livskompetens det är A-O för ett hållbart liv! Då har du gjort vad du kan – komplikationer kan dyka upp senare men då behöver du ej få dåligt samvete för du trodde att viktoperationen skulle lösa din vikt livet ut!

Men Mia jag hittar inget om Ekonomi?
Precis, allt handlar om tid / ansvar / självledarskap / att göra budget är att ta ansvar för annars kanske du ej har Bra mat för hela månaden – i Mellanmål på väg ser du hela tiden Mias planeringstips! Tid & pengar Alla har råd att äta hälsofrämjande Det beror på hur man planerar och hur man handlar och vad man rustat köket med.

Sluta Banta – Börja Leva är något man GÖR inom livshjulets delar!
Helt klart det bästa för alla att börja med oavsett vem du är.  Planera ditt liv få tid att leva – Även om du Tar steget och börjar arbeta hemifrån med hälsa som jag gör bör man ha planerat för veckan!

Barnen vår framtid. Barn gör inte som vi säger utan som vi gör!
Så hur gör du?
Ge barnen en hållbar framtid fyllt med hälsosamt liv.

Från sockerknarkare till författare / Entreprenör specialist inom livsstilsplanering vill jag önska dig varmt välkommen!

Våga gör det du drömmer om, du kan. Och ingen är sin vikt! 


Med värme & Kärlek /
Sileo
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Telefon: 0706-204 206
Mail: info@miaanemyr.se