Från sockerknarkare till friskvårdsleverantör

Från sockerknarkare till friskvårdsleverantör

Jag vill önska dig varmt välkommen till enreprenör, Lev Ditt Liv Mia Ånemyr Sedan 2006 är jag egenföretagare. Namnet Sileo,  är det latinska ordet  för omstart.

I mitt tidigare liv var jag sockerknarkaren som sökte snabba kickar, åt chokladsås med smulat digestivekex o blev skickad till läkaren för jag hade ont i kroppen, han sa att det var fetmakirurgi som var lösningen………. Han hade då missat att ställa frågan varför är Du fet?

Identiteten, vem behöver du vara för att komma dit du drömmer om?
Att vara i mål kan vara ett delmål i en hälsofrämjande resa. Framsidan på boken Mellanmål på väg – var ej på väg från dig själv, ha alltid mat med på din framgångsväg, mellan dagens destinationer.
På vägen är vad du lägger in i ordet! Man kan vara på väg i fullständig vila, omladdning. Det beror på relation med orden!

2003 sa jag upp mig från min fasta anställning! 
Med Kokboken för den självläkande människan i ena handen och Aleo Vera Gel i den andra, 2 ingredienser som gav nycklarna till det liv jag skapat som människa, mamma, mormor, medmänniska och även företagare, en hälsofrämjande hållbar livsstil. Den inneboende motorn är lösningsfokuserad i allt!

Områden som jag brinner extra mycket för!
Finns i bloggen – podden – böckerna !
Nedan lite om tjänster och produkter som fretaget Sileo erbjuder. Företaget driva av Mia Ånemyr Lev DITT LIV:
Allt från kostnadsfritt till friskvårdstjänster och produkterna inom livsstilshälsa!

– Böcker –
Författare till 3 handböcker till hållbar livsstilshälsa. Mellanmål på väg 2 upplagor och Adrinas Kalasbok naturligt gott

– Jobba hemifrån – 
Tack vare Aloe Vera Gel, fann jag hälsans dörr, en lång resa som pågår dagligen. Sedan 2002 kan jag erbjuda andra både hållbar livsstil. Fokus, alla kan bli sitt bästa jag med acceptans, tillit och planera sitt livs alla delar & dagar, de flesta planerar jobb jag lär ut att livet är ett sammanhang av allt vi gör och bör planeras dagligen för varaktig hälsa. 7 dagar = 1 vecka.
Det är ej hur man har det utan hur man tar det. Ditt nya år börjar den dagen du Tar steget och börjar tänka nya tankar.
2001 tog jag det avgörande steget som sedan har vart den viktigaste nyckeln i att jag idag är där jag är i  livet.  Mitt 1:a hälsofrämjande steg Klicka ”HÄR”

Precis, allt handlar om tid / ansvar / självledarskap!
Att göra budget, att ta ansvar för annars kanske det ej finns Bra mat för hela månaden – i

Mellanmål på väg, ser man hela tiden Mias planeringstips! Tid & pengar Alla har råd att äta hälsofrämjande Det beror på engagemang, planering samt hur motiverad individen är att Ta steget att göra förändringarna som behövs för att bli den man ämnar vara!

Podcast med omstartkalender ! Inom livshjulets delar!
Helt klart det bästa att börja med oavsett vem du är.  Planera liv få tid att leva  det- Även om du Tar steget och börjar arbeta hemifrån med hälsa som hälsocoach, bör man ha planerat för veckan.
Oavsett vad man önskar förändra är det samma beteendetrappa! (minska i vikt, mer tid, bättre hälsa osv, smart målsättning )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Bariatric Lifstyle Promotin Education
I mitt arbete ingår dessa erfarenheter, att jag är överviktsbehandlad 1994/2000 helt i onödan. Ätstörningar sitter ej i magen, de sitter i huvudet!
Det ligger till grunden att jag slutade arbeta inom akutsjukvård och sadlade om till salutogen friskvårdsleverantör. Min kunskap & långa erfarenhet brinner jag för att alla bör hitta sitt varför.  En komplikation som kan komma efter många år, är hypoglykemi. Då är det bra att ha kunskap om livskompetens för att underlätta resan av livet – Kostplanering är livsavgörande. Det finns en hel del inspiration i bloggens del recept, samt ekonomi. Som just du som tillhör denna målgrupp har stor nytta av

Leva med smärta –
Gör ingen överviktsbehandling med kirurgi innan du har bra självledarskap & god livskompetens det är A-O för ett hållbart liv!
Då har du gjort vad du kan – komplikationer kan dyka upp senare men då behöver du ej få dåligt samvete för du trodde att viktoperationen skulle lösa din vikt livet ut! Smärta får många av bla otränade muskler. Även obearbetade trauman.

Ekonomismart – veckoplanering
Se recepten som vägledande,  byt ut mot det du har hemma. Med bättre planering & framförhållning blir veckans måltider roligare, godare och mer hälsosamma 
Mellanmål på väg nominerades i Svenska Måltidsakademin i klassen vardagsmat. Adrians Kalasbok naturligt gott har Svenska Diabetsförbundet godkänt som bra bok!

Kostplanering, för att underlätta ett liv med Hypoglykemi – Blodsockerfall – det är som att leva med diabetes. Förebygga ohälsa ett bra val!

Barnen vår framtid. Barn gör inte som vi säger utan som vi gör!
Från sockerknarkare till författare / Entreprenör specialist inom livsstilsplanering vill jag önska dig varmt välkommen!

Våga gör det du drömmer om, du kan. Och ingen är sin vikt!

Ta steget 1,a konsultationen är kostnadsfri bokas smidigt på info@miaanemyr.se max 15-30  minuter telefonkonsultation för att du ska höra om det känns tryggt att Ta Steget till din omstart med mig som hälsovägledare eller mentor i något utbildningsprogram!

  • Det finns inga gränser för vad vi kan åstadkomma med vår identitet! Ta makten över ditt liv och börja Leva det idag!

Hur kan jag hjälpa dig?
Mia
”Klicka här”