Friskvård näringslära till fetmabehandlade med kirurgi!

Friskvård, näringslära till fetmabehandlade med kirurgi!
För att individen ska må bra är det viktigt att lära sig vad som bör ätas och varför. Samt hur det påverkar kroppen. Ökad kunskap om näringslära leder till effektivare friskvård, egenvård och bättre folkhälsa.

Kroppen behöver proteiner, kolhydrater, fetter samt vitaminer och mineraler.

Vägen till ”Hur frisk kan individen bli” det kan även finnas ytterliggare samsjuklighet tex, hypoglykemi, smärta, högt blodtryck.

Vi arbetar med Salutogent förhållningsätt, friskvård sedan 2006 platsoberoende genom digitalt mötesrum eller telefon.

Det är vårt expertområde – inom obesitas! Näringslära, planering och genomförandeplan.
Vad är det som gör människor FETA, sjuka, detta är komplext. Skulle detta vara enkelt som många tror skulle det ej se ut som det gör.

Företaget, Mia Ånemyr har specialistkunskaper om obesitasoperationer, friskvård och självledarskap.
Expert inom området hållbart liv efter fetmabehandling oavsett komplikation eller ej!

50 % Gäller TOM 30/6-2022 – Starta 2 veckan i Augusti med din nya livsstil, i denna del finns inga pulver, piller eller liknande!

Paket 1 –
Kostnadsfri utbildning i poddformat Klicka här” välj väg & blogg i kategorier ”Klicka här” används telefon kommer kategorieförteckningen längst ner!

Paket 2
Pris 
Just nu pris 2,649:- Ord pris  5,299.-
Utbildning 5 x 30 minuter i telefonforum + material + paket 1 
Näringslära, vad du äter idag och varför, granskning av matdagbok – insikt, konsekvenser pga av fetmabehandling – Konkret handledning i vad , när & hur görs planering & genomförandeplan

Paket 3
Pris 
Just nu pris 5,299.- Ord pris  10,598.-
Utbildning 10 x 30 minuter i telefonforum + material + paket 1 . 
Näringslära, vad du äter idag och varför, granskning av matdagbok – insikt, konsekvenser pga av fetmabehandling – Konkret handledning i vad , när & hur görs planering & genomförandeplan

Vi utbildar inom näringslära som är grunden till att familjen sedan kan äta samma kost, det som skiljer är valen som görs och hur dygnsintaget ser ut – i handboken Mellanmål på väg finns 1 kapitel näringslära för överviktsbehandlade, där finns även en tabell som visar hur fördelningen av näringskällor bör se ut för att det ska finnas förutsättningar för kroppen att bli så frisk den har förutsättnigar till! Samt att sedan kunna använda recepten & alla planeringstips är grunden kunskap om detta!

1 januri 2019 gick startskottet för vår kostnadsfria utbildning i poddformat. Med 31 kort avsnitt, för att skaffa en uppfattning om vad Salutogen livskompetens innebär. Efter dessa finns fristående avsnitt, samt 3 avsnitt där man kan lyssna på Mias dåtid, avsnitt 42-44.  Från att försökt banta ihjäl sig till att försäkt äta ihjäl sig.till expert inom hållbar livsstilsplanering, författare och utbildare!

För att underlätta vad som är vad har vi sedan en tid tillbaks börjat använda färgen orange på det som är friskvård för obesitas, fetma.

För övrigt arbetar vi med utbildning av självledarskap, att driva livet som ett företag, det första steget. Om det är intressant att utbilda sig till entreprenör gör man först sin egna utbildning. För att sedan göra affärsplan och starta företag.-

Den vägen som Mia själv tog 2006 arbetar hon med sedan dess i företaget Mia Ånemyr finns även författaren och debattören inkluderad.

Bloggen är indelad i kategorier som en innehållsförteckning i en bok.
Menyn som finns när man kommer till företagets första sida innehåller sidor med tjänster, om Mia, föreläsningar, blogg ,böcker, podcast & kontakt den delen finns samtliga kontaktuppgifer med på.

Ökad kunskap om näringslära leder till effektivare  friskvård, egenvård och bättre folkhälsa.

Väl mött!
Mia på företaget, Mia Ånemyr med samarbetande företag