Friskvård näringslära till fetmabehandlade med kirurgi!

Friskvård, näringslära till fetmabehandlade med kirurgi!
För att individen ska må bra är det viktigt att lära sig vad som bör ätas och varför. Samt hur det påverkar kroppen. Ökad kunskap om näringslära leder till effektivare friskvård, egenvård och bättre folkhälsa.

Kroppen behöver proteiner, kolhydrater, fetter samt vitaminer och mineraler.

Vägen till ”Hur frisk kan individen bli” det kan även finnas ytterligare samsjuklighet tex, hypoglykemi, smärta, högt blodtryck.

Vi arbetar med Salutogent förhållningsätt, friskvård sedan 2006 platsoberoende genom digitalt mötesrum eller telefon.

Vårt expertområde – inom obesitas! Näringslära, planering och genomförandeplan.
Vad är det som gör människor FETA, sjuka, detta är komplext. Skulle detta vara enkelt som många tror skulle det ej se ut som det gör.

Företaget, Mia Ånemyr har specialistkunskaper om obesitasoperationer, friskvård och självledarskap.
Expert inom området hållbart liv efter fetmabehandling oavsett komplikation eller ej!

 • Paket 1 – Kostnadsfri hälsofrämjande utbildning i poddformat, de 30 första korta avsnitten startar Klicka här” 
 • Paket 2 – Pris  kommer inom kort
  Utbildning 5 x 30 minuter i telefonforum + material + paket 1 
  Näringslära, vad du äter idag och varför, granskning av matdagbok – insikt, konsekvenser pga av fetmabehandling – Konkret handledning i vad , när & hur görs planering & genomförandeplan
 • Paket 3 – Pris   kommer inom kort
  Utbildning 10 x 30 minuter i telefonforum + material + paket 1 . 
  Näringslära, vad du äter idag och varför, granskning av matdagbok – insikt, konsekvenser pga av fetmabehandling – Konkret handledning i vad , när & hur görs planering & genomförandeplan

Vi utbildar inom näringslära som är grunden till att familjen sedan kan äta samma kost, det som skiljer är valen som görs och hur dygnsintaget ser ut – i handboken Mellanmål på väg finns 1 kapitel näringslära för överviktsbehandlade, där finns även en tabell som visar hur fördelningen av näringskällor bör se ut för att det ska finnas förutsättningar för kroppen att bli så frisk den har förutsättningar till! Samt att sedan kunna använda recepten & alla planeringstips är grunden kunskap om detta!

För att underlätta vad som är vad har vi sedan en tid tillbaks börjat använda färgen orange på det som är friskvård för obesitas, fetma.

För övrigt arbetar vi med utbildning av självledarskap, att driva livet som ett företag, det första steget. Om det är intressant att utbilda sig till entreprenör gör man först sin egna utbildning. För att sedan göra affärsplan och starta företag.-

Den vägen som Mia själv tog 2006 arbetar hon med sedan dess i företaget Mia Ånemyr finns även författaren och debattören inkluderad. Samt många mediala uppdrag.

Bloggen är indelad i kategorier som en innehållsförteckning i en bok.
Menyn som finns när man kommer till företagets första sida innehåller sidor med tjänster, om Mia, föreläsningar, blogg ,böcker, podcast & kontakt den delen finns samtliga kontaktuppgifter.

Ökad kunskap om näringslära leder till effektivare  friskvård, egenvård och bättre folkhälsa.

Väl mött!
Mia Ånemyr -Hjälp finns