Gå ner i vikt – kickstarta din livsstilsförändring

Gå ner i vikt – kickstarta din livsstilsförändring

För vem?
För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Det ingår tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång. Pga Covid-19 har mångas vikt ökat, vi stoppar det genom att börja förändra livsstilen nu!

Shake och Banta inte samma sak!
Många förknippar det med Banta. Det är en myt, träna tänken det handlar om hållbar hälsa utifrån varje individ. Kickstarta viktminskningen på ett smart sätt med – 
Programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. Det ingår en hel bok som guidar dig dag för dag!

Fortsätt med nästa steg i programmet som ger dig kompletta kost & träningsupplägg 
Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen. F15 Beginner är det första steget, perfekt för dig som vill komma igång. Programmet pågår  under 30 dagar! Det går självklart att hoppa över 9 dagarsprogrammet och starta direkt med detta progrem!

För vem?
Visste du att 4 av 10 svenskar vill träna mer? F15 Beginner passar alla vuxna människor som precis har påbörjat, eller som vill påbörja, en mer aktiv livsstil. Perfekt för dig behöver hjälp med att komma igång. (Du kanske ska göra dig redo för en behandling mot sjukdommen fetma med kirurgi? Då finns allt du behöver här, självklart tillsammans med mig)

vill du endast köra 9 dagars programmen, går det självklart bra. 

Fungerer utmärkt att använda inför eventuell överviktsoperation som Gastric Bypass / Gastric Sleeve. Renar och rensar kroppen. Hjäper dig att komma in i en omstart/Sileo, som förr eller senare behövs för hållbar livsstil – Gör det du behöver före så underlättar du resan efter!

Sluta Banta – Börja Leva ditt liv!
Lägg ett mail så hörs vi på telefon.

Sileo
Mia Ånemyr
Mail: info@miaanemyr.se

Kickstart effektivt på alla sätt.
Innan du sätter igång går vi igenom allt och jag finns med under hela tiden.  

Shake och Banta inte samma sak! Många förknippar det med Banta. Det är en myt, träna tänken det handlar om hållbar hälsa utifrån varje individ.
Läs inlägg om Shake och Banta inte sant