Gå ner I vikt onlinecoach i Enskede

Gå ner I vikt onlinecoach i Enskede
🌶 Viktcoach online 🌶Gå ner I vikt 🌶 möt hösten piggare, lägre vikt💕 & trimmad kropp!
Allt ingår!
Lägg grunden & ta första steget i att etablera liivslånga vanor som kommer att hjälpa dig uppnå varaktig viktkontroll!
  • Komplett kostprogram, med recept, vitaminer & tydliga instruktioner
  • Komplett träningsprogram
  • Dagbok
  • Online viktcoach finns med dig via mailen.

Dax att köra igång 40 dagarsprogrammet – möt hösten i ditt bästa jag! 

Släng i väg ett mail till mig Mia som själv har en bakgrund som fd överviktig, sedan 2005 lever jag som jag lär och har en hållbar vikt sedan dess.

Jag är utbildad Hälsoleverantör, ISOdieten coach, Dipl,Kostrådgivare på Paulüns näringscenter sedan 2006.
Humanova i ACT & Svenska hälsoakademin Transaktionsanalys!

Jag älskar att sprida glädje runt mig till både föräldrar och mor och farföräldrar, jag blev ung mormor själv så jag vet hur komplicerat det kan vara eller inte att ge barnbarnen goda måltider. Jag har gett ut 3 böcker bla 1 med mitt barnbarn den heter Adrians Kalasgott naturligt gott i den vill  jag visa att det är vi vuxna som lägger ribban så äter vi hälsofrämjande ja då kommer kommande generationer göra det med lika stor glädje jag har fått mitt barnbarn att äta grönsaker och bär i massor…

Jag samarbetar med E-passi, är ansluten friskvårdsleverantör sedan många år!

Vi ses online!
/Viktcoach, författare & Entreprenör
LevDittLiv Mia Ånemyr
På företaget Sileo🌻
Info@miaanemyr.se
0706-204 206
Jag driver även  utbildningspodden Sluta Banta – Börja Leva lyssna i ditt tempo, den har dagliga ämnen de 30 första dagarna.
Jag samarbetar med Beteendevetare, KBT terapefter, forskare Erik Hemmingsson, Martin Brunnberg Näringsfysiolog samt Generation pepp – Barnen är vår framtid! Det vill jag bidra till och brinner för det jag arbetar med i de olika affärsbenen!
Podden finner man HÄR