Gå ner I vikt onlinecoach i Enskede

Finns jag för dig. Förhållningsättet till kost och varför vi äter är av stor betydelse, att ta reda på fallgropar, planera så det finns hemma vad som behövs är av stor vikt vid en livsstilsförändring! 

Jag arbetar professionellt med att hjälpa individer behålla den lägre vikten sedan 2006!
Kompletta program som vägleder dig dag för dag steg för steg. 
 
4 – 9 – 15 – 30-60-90-99 dagars upplägg med mig som coach!
  • – Du bestämmer
  • – Du får hjälp med hur, vi går igenom allt du behöver i lugn och ro. Så du har tydlig koll på hur detta gör dig gott.
  • – Du sätter upp realistiska delmål, med bra saker att unna dig vid varje nått delmål
  • – Genom att finna ditt VARFÖR har du daglig motivation och verktyg att dopamin kicka dig för att nå det du söker.
  • – Fira och hylla. Det är livets  resa som pågår.
Allt ingår!

Som kommer att hjälpa dig uppnå varaktig Livsstilshälsa där vikt är viktigt för många. Så även i mitt tidigare liv. I jakten på platt mage trodde jag att blir magen bara platt kommer allt lösa sig, det var när jag kom i kontakt med Forever som nyfikenheten att äta bättre började 2002. Nyckeln till att jag sedan 2006 arbetar med Hälso & Ekonomismarta lösningar inom friskvård & självledarskap. Jag skriver även böcker o driver utbildningspodd mm.

Folkbildning är av stor vikt o jag älskar att hjälpa dig som av olika orsaker idag söker stöd.

Här finns allt du behöver – + mina erfarenheter och livsresa som verktygslåda för dig!

Vi ses i Enskede eller online!

Hur kan jag hjälpa dig?

Sedan 2001 använder Mia Ånemyr stora delar av Forevers produkte. 
En del i företaget sedan 2006
Den erfarenheten delas generöst till dig som vill bli hälso & ekonomismart.

Ring gärna eller smsá mig

Mia Ånemyr
Entreprenör & 
Forever Business Owner sedan 2002
Ring 0706- 204 206