Gästskribent Alex Del 10 – Att inte bli betrodd

Alex är tillbaks med Gästskribentinlägg, nakna och talande.
I min ryggsäck så finns det mycket att diskutera om. 

Alla de tankar man gömt undan under livet kommer upp en efter en. 
Vill hoppa tillbaka till min tid i gymnasieskolan. Till den läraren jag var elak mot. Under tiden jag gick på hotell och restaurang gymnasiet så gick jag med i vikt väktarna. Jag återkommer till min vikt kamp senare. Läraren hade jag i svenska, anledningen är att under en svenska uppgift så skulle vi berätta om en händelse som påverkat sitt liv.

Jag tog upp min vikt resa i v.v. Var riktigt nöjd med texten, hann renskriva den på datan och lämnade in den i tid. Jag fick IG. Motiveringen va att den inte va trovärdig. Jag fick ett utbrott sade saker man inte ska säga. Kände mig så frustrerad, va så nöjd med texten. Trots vittnesmål från vänner så trodde hon inte på min historia. . Slut betyget som bla motiverade av denna uppsatt blev IG.

Kom fram senare efter avslutat skolgång att jag hade dyslexi och det kanske var orsaken att jag lyckades mera i de praktiska ämnen som va. 
Under tiden i gymnasiet så fick jag bra stöd från många lärare på restaurang skolan och de väckte intresset att vilja göra skillnad. Att det finns fler sett att laga mat på en ett. Slutresultatet ska vara i fokus. Att jag nu är kock är jag riktigt stolt över. 
Betygen blev ändå bra, fick bra erfarenhet och vänner under tiden. Träffade läraren i svenska något år senare och bad om ursäkt. 
Det jag vill lägga i fokus är att be om hjälp, prata med lärarna. Det hjälpte mig. 

Alla en ryggsäck som är fylld av lärdom. Vem är jaget & vem är jaget när en livsstilsresa sätter fart mot sin framgångsväg. 

2009 startade jag en Blogg som öppnade så många dörrar till min framgångsväg. Det blev bla boken Mellanmål på väg  mitt visitkort!  Jag arbetar inom hälsofrämjande vägval.

Hälsoleverantör, Författare & Entreprenör
Mia Ånemyr med kollegor 
 Hemsidan 
 Kontakt

Sluta Banta – Börja Leva! ditt liv

Podcast – Böcker – Föreläsning – Utbildning