Gästskribent – Susanne-Marie – Jag unnar mig ett hälsosamt liv 

Gästskribent – Susanne-Marie – Jag unnar mig ett hälsosamt liv!

Genom Gästskribenter sprider vi på Sileo pepping, motivation, alla har en Story som någon annan kan identifiera sig med. I dag får vi ta del av Sussane-Marie´s berättelse.

Min övervikt har kommit smygande sedan -96 en period var lite jobbiga. Som jag bearbetat. 2015 gjorde jag ett försök i att gå ner men en del sa ät si ät så och jag tröttnade: ( och gav upp. Så mina 105 kg blev kvar.

Så förra året slutade jag med min Losartan för blodtrycket på eget bevåg! Ska man inte, prover togs och dr sa att jag hade fettlever! Ingen som helst hjälp därifrån fick jag så mina barn har hjälpt mig så mycket.

Jag slutade äta snacks sötsaker och bakverk började laga all mat,  och promenera varje dag. Och då hände det saker jag inte trodde var möjligt. Kilona bara försvann!  I augusti gjordes ultraljud på levern och jag hade ingen fettlever!

Ny blodtrycksmedicin fick jag oxo. Och i december gick jag i mål utan att ha räknat en enda kalori! Har sedan dess gått ner ytterligare fem kg. Och landat på 60.

Så har står jag sen i februari och visst är det jobbigt ibland men det är värt allt att äta bra kost och röra på sig varje dag.

Jag unnar mig ett hälsosamt liv
Kram Susann-Marie

 

_________________________________________________________

Vill du dela din Story och göra skillnad för andra? I En Omstart genom att våga Börja Leva?

Varmt välkommen
Sileo
– 
Mia Ånemyr
Entreprenör/Författare/ Hälsoleverantör
info@miaanemyr.se