Ge aldrig upp det finns inga Quix Fix – Överviktsoperation?

Ge aldrig upp det finns inga Quix Fix – Överviktsoperation?

Ge aldrig upp 🎉 det finns inga Quix Fix. Ta alltid reda på Varför du önskar förändra Ditt Liv. Beroende på vad du önskar, ta då reda på vilken väg…. ställ dig på framsidan av boken Mellanmål på väg & fråga Dig vem är du, vart ska du?

Släng bort vågen, kroppsfixering, dieter & Ta Steget börja idag. Lev Ditt Liv bli ej något Kopia.

Förra året passerades 25 år i en överviksopererad kropp,,, det blev 26 år i helgen och i fjol hade vi i företaget Happening för nu finns allt man behöver inom Salutogen livsstilshälsa för dig som funderar på att göra en behandling mot sjuklig övervikt att tillgå kostnadsfritt i Sluta Banta -Börja Leva podcastens 44 första avsnitt!! Samt böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott att tillgå. Böckerna är ej gratis – De sista bokpaketen kostar ENDAST 175 kr för bägge. Ord pris 378 kr!!

Jag lever vidare som jag gjort i alla 10 år i sociala medier. I mitt företag och jobbar vidare med det jag gjort ialla år. Social media marknadsföring!!

Så jag har ej bytt jobb! Det har bara blivit så mycket tydligare vad som är vad. Det har ju vart väldigt många som blandat ihop mig med vad jag är och vad jag arbetar med.

Så det är kort och gott Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr det är entreprenören som sa upp sig från sitt fasta arbete när jag var som  sjukast!
Så startade jag företaget som bytte namn från Lev Ditt Liv till Sileo den 1/9-2015 Wow ja så länge sedan är det namnbytet ägde rum. Varumärket Lev Ditt Liv Mia Ånemyr är jag/ Mia Ånemyr på jobbet som social entreprenör sedan 2010 jobbar jag i luften brukar jag säga. Det är FB, blogg, marknadsföring av oerhört många företag under dessa år.
Vilka som är med på tåget NU ? Det finns här på hemsidan www.miaanemyr.se 

Kylskåpsröj är ett annat varumärke som innehåller Tid, planering & mot kosten.

Sluta Banta -Börja Leva är något man gör – Ej något man äter…… ler ja så många som frågar vad ska jag äta för att gå ner i vikt? Det handlar om Livskompetens  hur du gör för att bli ditt bästa jag?
Det är en stor fråga att ta tag i den dagen man är redo! Så Sluta Banta – Börja Leva är ett kapitel i boken Mellanmål på väg, där skriver jag om det. Så har det blivit en sagoligt omtyckt podcast med Omstartskalender – GRATIS – HURRA – För jag vill ge Till alla som kmmer efter – Och som  jag trodde för 26 år sedan- YES nu ska jag bli smal för jag har fått en överviktsoperation…. BRA sätt att lura sig själv om man dessutom har samsjuklighet i botten – Då behöver man laga det först för då kan det vara så att det ingen överviktsoperation behövs- Bra eller hur!

Hur som så finns vi här för er alla som söker stöd!
Vill du som jag ta ansvar och vara din egna chef? Kanon då har du allt här – Sätt av tid gå igenom din påverksnagrpp -Se vad som behöver föärndras för att du ska kunna bli ditt bästa jag!

På Sileo finns verktygen allt inom självledarskap, livsstilsplanering, alla kan bli sitt bästa jag 🙏 i Podden finns verktyg i de 44 första avsnitten om du är sjukligt överviktig & funderar, eller har genomgått Överviktsbehandling med kirurgi… vad kan du behöver göra för omstart = Sileo? Hjälp finns den. Livet är ett dagligt åtagande livet ut..

Ge aldrig upp det finns inga Quix Fix – Överviktsoperation?

26 år utan att vara hungrig, mätt, livet ut näringsbrister, kronisk värk, utan den inneboende motorn som finns i mig hade jag aldrig klarat denna resa dagligen – Att göra så många Sileo som jag har gjort för att sedan hitta balansen och utbilda mig inom entreprenörskap. livsstilshälsa, ACT mm.

Jag är lika imopnerad idag som jag var för 5 år sedan och 8 år sedan.. hur många som trott att jag har stått bakom överviktskirurgi!! När jag har lagt 10 år av mitt liv för att berätta om min resa från att nästan äta ihjäl mig för att sedan nästan banta ihjäl m ig har tagit emot som att detta är bra. Tidningsartikel efter tidningsartikel med samma budskap – Sluta med detta skapa hälsa genom UTBILDNING inom Livskompetens…. Nu finns det Sluta Banta – Börja Leva podcasten, bloggen och fåtal Mellanmål på väg kvar. När kommer de andra böckerna? Ja det ska jag berätta mer om när jag har mer information. För Covid – 19 har vart ett stort hinder & på samma gång ett stort öppet landskap att fånga det som sig bör på! Och jag fortsätter att Leva mitt liv och hjälpa andra bli sitt bästa jag genom
Bloggen , podden, böckerna, möten i zoom

Berätta gärna vad du saknar på  hemsidan? genom ett mail tex på info@miaanemyr.se

Siloe
– Mia Ånemyr
Entreprenör
Mail: info@miaanemyr.se
T
elefon: 0706-204 206 (sms.a)