Glad andra advent alla fantastiska

Glad andra advent alla fantastiska!

2:a ljuset i advent är tänt.

När min polett ramlade ner att alla kan bli sitt bästa jag. Då sattes det fart på det mesta i mitt liv. Städa relationer var ett jobb jag la ner mycket tid på. Att byta ut allt utom sitt personnr har vart fantastiskt lärorikt.

Parallelt med det har jag utbildat mig steg för steg för att kunna hjälpa andra att bli sina bästa jag. Genom att utbilda vuxna till gott ledarskap kan alla bli sina bästa jag.

Det har ingen betydlese var du är idag. Det som finns i allas ryggsäckar är verktyg och kunskap lärdommar mm. Ingen är fel det är genom felen man lär sig.

Att be om hjälp är fint. Det är bättre att ta till hjälp inom de områden du behöver än att leva ditt liv och tro att det löser sig….. Det ligger så klart ett stort djup i att jag säger det är endast brustabletter som löser sig!

Hållbar hälsosam livsstil som jag har skrivit en bok om vid namn Mellanmål på väg är mitt visistkort förutom de som tillkommit sedan boken skrevs.

Oavsett var du vill förändra handlar allt om PLANERING A- O!
Alla har vi 24 timmar om dygnet, vill man förändra och få andra resultat behövs en smart planering som styr om tiden så du kan få in det du vill och styra bort det du är klar med.

Det handlar om dig och var du är idag. Vad du äter och varför som står i boken är stora områden. En sjuksköterska sa till mig för ett tag sedan. Mia de är många som läser boken utan att förstå djupet i den………….

Nytt Mindset nya resultat – Oavsett om du lever med samsjuklighet kan du bli ditt bästa jag – Vad är samsjuklighet kanske du tänker? Det är när man har tex smärta och fetma i samma kropp det kan även vara ätstörningar/ jag höll själv på att äta ihjäl mig sedan försökta jag banta ihjäl mig.

Sluta Banta – Börja Leva i min mun när jag började ta ansvar och förändra mitt mindsett – Sedan läge arbetar jag med att hjälpa andra göra det samma.

Ta steget! Våga gå din väg och ta hjälp!
Bokpaket finns i lager för 199 kr ord pris 378 kr

 

Genom Nyhetsbrevet får du ta del av de bästa recepten, hetaste erbjudanden och bästa tipsen från mig och de företag som finns i samarbete med mitt företag.

Skrålla ner och fyll i, kolla din mailbox svara på automailet att det är du som gjort ansökan. Det är för att man ska slippa vara på fb och instagram jag arbetar så strukturerat. Många har svårigheter med överhettat hjärna och alla fibroföljare har i regel trötta hjärnor.

Eftersom jag verkligen förespråkar mer tid att bli sitt bästa jag istället ring någon för att sitta och lika inlägg som många inte har någon aning om vem avsändaren är. BLI EGO ta ditt liv på största djup det är ditt liv. Den du kan förändra är dig själv. Då kan du smitta andra göra lika.

I dag startar jag veckans 7 dagar. När startar du din vecka. Starta aldrig en måndag det är ett bra sätt att lura sig själv…..

Sol Mia på Sileo

info@miaanemyr.se

Bloggen är indelad i de verksamheter som finns på Friskvårdsportaleln 

Allt är ju lätt när man kan…. och alla kan det man vill.

Börja Nu!