Glutenfri köttfärspaj

Glutenfri köttfärspaj

  • 75 gram Smör
  • ½ dl Kesella
  • ca 2 dl Mandelmjöl eller sojamjöl
  • 300 gram Köttfärs kryddad med BBQ krydda
  • st Ägg
  • dl Mjölk
  • Spetspaprika röd
  • dl Riven ost, 17%-ig
  • msk Gräslök

Värm ugnen till 225 grader

Gör pajdegen:
Blanda smör, kesella och mjöl till pajdeg. Tryck ut i pajform och förgrädda i ca 10 min.

Fyllning:
Bryn köttfärsen och krydda med BBQ krydda. När pajskalet är förgräddat häller du i köttfärsen. Blanda ägg,mjölk och gräslök och häll allt i pajskalet. Skiva paprikan och strö på osten och lägg sist på paprikan. Sänk värmen på ugnen till ca 175 grader och grädda i ca 30 min.

Sponsra!

Sponsra gärna mat och recept delen med valfritt belopp. 
genom att swisha till 0706-204 206, Sponsring från 199 kr genererar 4 veckoplanner, det innehåller 4 veckorecept med 4 måltidsförlsag i varje vecka.
Sänds i pdf, innehåller inga tillsatser, helt naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

Vi vill verkligen att du som följer oss ska finna veckoplanerings recept och för att vi ska kunna ge helt öppet så gör vi så här – Sponsra om du gillar. 

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder. Vårt fokus är Struktur, ekonomi, näringslära som leder till kunskap och hållbart liv för alla!

Ät och njut!
/Mia Ånemyr

Vad vi erbjuder för utbildningar & produkter? Finns förtydligat ”Klicka här”