Glutenfria äpple & kanel muffins

Glutenfria äpple & kanel muffins!
  • st Ägg
  • 2.75 dl Mandelmjöl
  • tsk Bakpulver
  • 100 gram Smör eller olja
  • Äpple
  • Mald kanel
  • ½ dl Sukrin ( valfritt )
  • dl Filmjölk
  • Muffinsformar

Glutenfria äppelmuffins! Ca 8 st

Sätt ugnen på ca 200 grader. Vispa samman alla ingredienser i en bunke. Smält smör och blanda i. Fördela i formar och riv äpple och tryck ner lite i muffinsen och strö kanel över. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter, eller tills du tycker de ser färdiga ut.

Här kan den som önskar byta ut en del av mandelmjölet till naturellt proteinpulver, för att få i sig mer protein i sin kost, till er som behöver det. Smidigt och enkelt.

Går utmärkt att frysa in.

Smaklig stund!

Mat är så mycket mer än mätta magar.
Sileo/
Mia Ånemyr
Entreprenär inom Livsstilshälsa
info@miaanemyr.se