Glutenfria Blåbärsmuffins! Ca 8 st

Glutenfria Blåbärsmuffins! Ca 8 st!
Passa på att ta tillvara på blåbären & baka goda glutenfria muffins. Sötade med honung istället för vitt socker. Och med mandelmjöl istället för vetemjöl.

Ett bra val till mellanmålsfikat!
Ingredienser:

  • st Ägg
  • 2.75 dl Mandelmjöl
  • 1 msk Honung (Forever Bee Honey)
  • tsk Bakpulver
  • dl Filmjölk
  • 100 gram Smör eller olja
  • dl Blåbär
  • Muffinsformar

Glutenfria Blåbärsmuffins! Ca 8 st

Sätt ugnen på ca 200 grader. Vispa samman alla ingredienser i en bunke. Blanda sist i det smälta smöret/eller oljan. Fördela i formar och häll på blåbär och tryck ner lite i muffinsen.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter, eller tills du tycker de ser färdiga ut.
Går utmärkt att frysa in.

Recept för alla!
Recepten ska passa så många som möjligt. Lika bra till barn som vuxna, sjuka & gamla. Och till dig som vill må ännu bättre. Recepten går att göra fria från laktos, välj själv i affären. Enbart naturlig sötma finns i recpeten. Se recepten som vägledande,  byt ut mot det du har hemma.

Mer om Recept / veckoplanering HÄR

Sol Mia/
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo

Värna om miljön – Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat så minskar du matsvinnet och sparar på miljön.