Go fika

Go fika! Är det värt att äta? ät och var stolt över VALET! Allt handlar om val, när man handlar är valen de som är grundläggande till familjens hälsa! Att unna sig kost är inget som rekommenderas från företaget  Sileo. Ingen unnar bilen bensin. Det ska vara gott att fika och gott för kroppen, gott för barnen och gått för livet! 

På torsdagar snor jag oftast ihop fika till helgen genom att ta tillvara på de skvättar som finns kvar från veckans buffé. Att ha hemma det som behövs för minst 1 vecka är grunden i hållbar livsstil…. I dessa godingar har jag kompletterat med bra långsamma kolhydrater med Forever supergreens,  

Ingredienser i Go fika blev

följande till 8 stycken
4 ägg
2 dl naturell keso
0,5 dl hackad fryst spenat
1 förp Forever supergreens – finns här
100 gram grill halloumi, som var färdig tärnade i chili
riven permesanost
0,5 rödök
svartpeppar
salt

 

 

Blandar ihop allt och fyller formarna med 0,5 dl av smeten

 

Lägg sedan ca 5 bitar i varje form av grill halloumi, riv permesanost över

Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter på 200 grader!
Perekt till Go fika, frukost, lunch, kvällsmål!

Forever Supergreens är ett riktigt kraftpaket En vitamin- och mineralboost
Forever Supergreens innehåller bland annat en rejäl dos vitamin C, som bidrar till immunsystemets normala funktion och till normal kollagenbildning. Något som bidrar till den normala funktionen av blodkärl, benstomme, brosk, hud, tandkött och tänder.

Du får också ett fint tillskott av magnesium, som bland annat bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning, och vitamin E som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Tips! Läs mer om supergreens  ”här”

om Forever Supergreens, ett sätt att underlätta kostplaneringen till hållbar livsstil, individuell rådgivning till kunder , klienter! Bokas ”här”

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, Företaget Sileo, 
Maila;  info@miaanemyr.se
Ring! 0706 – 204 206

FBO sedan 2002
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård. Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.