Godmorgon världen laddar du också för VM finalen

Godmorgon världen laddar du också för VM finalen

Kära följare jag vill börja med att önska dig en magisk dag från dagens ”kontor” Här är ett skönt semestertempo med barnbarn, sol & vi laddar för VM final.

Vi laddar även oss själva. Våra kroppar får god värme på sig och vi ägnar massor av tid tillsammans. Hur gör du för att boosta dig & de dina? Berätta gärna. Att leva med smärta tog många år att accepter för mig. Mitt liv blev ”rikt” när jag fann den inre styrkan att inse att detta är mitt liv och det vill jag leva, inte överleva…
Att växa i det som fungerar och stärka det är en ”boll” jag vill rulla ut idag till dig som läser. Har du för stora krav på dig själv? Ser du glaset halvfullt eller halvtomt?

Under sommar tider på kontoret ser det ut som följer:

  • Inkomna mail besvaras regelbundet.
  • Inkomna frågor besvaras fortlöpande dock ej samma dag.

Kram från Mia
Jag se glaset halvfullt & min tro är att du också gör det
🌊😎⚽🍉 vem tror du vinner VM finalen idag?