Gör sen till NU var ingen sen görare

Gör sen till NU var ingen sen görare

Jag hjälper dig att ta reda på VARFÖR du önskar förändra ditt liv, då blir hur så mycket enklare.

Det har ingen betydelse vilken förändring / Omstart / Sileo du söker så är det samma sak man behöver GÖRA, man behöver bestämma sig. Det är steg 1 – Sedan tar vi reda på varför? till förändringen önskas göras!!
Varför är du en sen görare? 
Vad fungerar i ditt liv? Hur kan vi stärka det, till mer resurser i ditt liv, Steget mot ditt Lev ditt liv. Om alla vuxna gjorde det skulle folkhälsan förändras över en sekund, ja det tar endast 1 sekund att bestämma sig för att göra förändringar, sen kommer hur..

Motivation, vad är det som motiverar dig att följa din planering? Vad är dina drivkrafter?
Vill man skapa mer tid, bättre hälsa, bättre ekonomi, skilja sig, bli en mormor/morfar eller farmor/farfar som skapar mer tid till sig själv, som då går att använda på barnbarnen ja men fine!!

Men man behöver bestämma sig.  Det är då resan till hållbar hälsofrämjande livsstil startar,  Det har inget med VIKT att göra! – Det har med självledarskapet att göra! – Livskompetens, vi gör en nulägesanalys och ser över ditt liv idag, var du önskar vara om 1, 3 & 5 år?

Förändringsprocessen är det som gör att förändringar kan genomföras, till hållbar hälsosam livsstil! Det som jag arbetar med, sedan jag själv hade gjort en omstart som till slut blev  bla ett namnbyte!

Som mentor och handledare är det magi att arbeta med människor som söker nya vägar i livet, allt från extra inkomster som sätter grädde på moset till att en del gör som jag gjorde, sa upp mig och styr tiden, livet utifrån de förutsättningar som finns idag. Äger livet, om alla människor skulle leva sitt liv inte andras liv då skulle världen vara mer i balans.

Lev DITT LIV Mia Ånemyr personliga varumärket jag tog när alla bitar var på plats, boken Mellanmål på väg skrevs och den handlar kort och gott om hur jag gjorde och sedan vad jag arbetar med!! Motivation, livskompetens och planering. Att bli framgångsrik i sitt liv handlar om att vara sin planering trogen A-O. Det är i första kapitlet, hur du rustar köket, planerar livet, sen hur du man tar tillvara på rester helt vanlig mat genom att ha hemma det man behöver, som planeringen börjar.

Se listor i början av boken, kapitel om Aloe Vera plus proteinpulver. Det är en klurig bok med stort djup som efterföljaren, Adrians Kalasbok Naturligt gott! Självledarskapet alla dessa val och att barn gör som vuxna gör så hur gör vuxna?

Säger vuxna jag har ej råd? Hur gör det med barnen?
Säger vuxna jag är tjock, kläderna har krymt? Hur gör det med barnen?
Säger vuxna det kan vi inte göra? Hur gör det med barnen?

Oavsett vad du inom Livskompetensens delar önskar ändra finns lösningen här hos mig tillsammans med dig! Finns viljan finns det lösningar och ACT, jag väver in acceptans and commitments vi kan ej förändra allt men vi kan acceptera det som ej går att förändras och använda det som styrkor!!!!!

Många får mer och bättre ekonomi
Många får mer energi
Många går ner i vikt och mår så gott
Många får ett socialare liv
Osv

Planera & var engagerad i ditt liv! Du är dirigenten i ditt liv – Det du pratar om växer – Pratar du alltid om hur du har det jobbigt, svårt med barnen, glädje och sorg är livets resa – Gör resan till målet värd att leva – MÅLET är den dagen allt är klart! Vad väntar DU PÅ?

Alla har vi en Story,min delar jag generöst det är så fantastiskt att jobba med det jag gör sedan jag blev företagare 2006 klicka bara på bilden så kommer min Story dåtiden är drivkraften….

Jag vet hur svårt det är att leda sig själv, lyssna till sitt hjärta och med självmedkänsla acceptera och leda sig själv till en hållbar hälsosam livsstil.

Lev DITT LIV Mia Ånemyr
Entreprenör, Forever Business Owner sedan 8/2-2002, Författare / Föreläsare som ser lösningar där andra ser hinder & Konsult
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  • Mia är utbildad inoAcceptance and commitment, Transaktionsanalys, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör mot företag, Alkoholrådgivare Karolinska Institutet, Textilkunskap, Ekonomi/affärsutveckling, Networking & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård, Kirurgi, psykiatri & demens.
  • Som konsult inom privat obesitasvård mellan åren 2011-2018.
  • Mia har även specialistkunskaper inom Gastric Bypass/Gastric Sleeve behandlingar, självledarskap, friskvård & näringslära för målgruppen Bariatric Lifestyle samlat ”Klicka här” !
  • Företagets hemsida Mia Ånemyr

Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här” eller ring 0706-204 206

Även Författare till 3 handböcker.  ”Här kan man läsa mera om författaren Mia Ånemyr