Gör sen till NU var ingen sen görare

Gör sen till NU var ingen sen görare

Oavsett om man vill gå ner i vikt eller skaffa mer tid och pengar ÄR det samma förhållningsätt i förändringsprocessen. Mer pengar i plånboken får de flesta som vågar ta fram det personliga ledarskapet. Finns övervikt kommer den försvinna genom åren. Såvida den ej är  kopplad till samsjuklighet. Det finns lösningar på allt.

Det har ju ingen betydelse vilken förändring / Omstart / Sileo du söker så är det samma sak. Bestämma sig är steg 1 – Sedan gör man en handlingsplan som stämmer överens med individen. Vill man skapa mer tid, skilja sig, bli en mormor eller farmor som skapar mer tid till sig själv som då går att använda på barnbarnen ja men fine!!

Men man behöver bestämma sig.  Det är då resan till  hållbar hälsofrämjande livsstil startar,  Det  har inget med VIKT att göra! – Det har med självledarskapet!

Läs i vilken ordning du vill Börja Leva – Sluta Banta – Börja Leva ditt liv!

Tänker du banta då har du behov av att ubilda dig inom livskompetensens delar.

Oavsett om de har 2 kg eller 52 kg…. Det har och är helt oviktigt om du vill bli ledare i ditt liv. Då kommer eventuell övervikt att förändras när du blir bättre version av dig. När din dag blir strukturerad efter en hälsofrämjande struktur! Det som ej går att förändra då arbetar man med ACT Acceptera det som ej går att förändra och förändra stegvis det som går!!

För en hållbar hälsosam livsstil börjar vi göra din Checklista i livshjulets delar – Skapa en hälsobuffert. Det behöver vi också som arbetar i branchen. Skulle jag ej ha det skulle det inte bli så bra jag lever som jag lör till fullo!

Planera & var engagerad i ditt liv! Du är dirigenten i ditt liv – Det du pratar om växer – Pratar du alltid om hur du har det jobbigt, svårt med barnen, glädje och sorg är livets resa – Gör resan till målet värd att leva – MÅLET är den dagen allt är klart! Vad väntar DU PÅ?

I podden finns ett avsnitt om Värderingar – hur vuxnas värderingar påverkar både dig och barnen som är samhällets framtid!

Sluta Banta – Börja Leva om Värderingar

De flesta som börjar jobba med mig söker bätte hälsa, frihet, tid att leva, att kunna hämta barnen från förskolan när man vill tidigare eller rent av kunna börja arbeta hemifrån så som jag gjorde när min yngsta var 11 år. 

Det handlar inte om vikten. Jag hjälper dig att ta reda på VARFÖR du önskar förändra ditt liv, då blir hur så mycket enklare.

Genom att utbilda vuxna till goda ledare, påverkas  den växande ohälsan om fler vuxna vågar utbilda sig inom personligt självledarskap.

Jag är synnerligen bekymrad över att det är så svårt för många att möta motstånd. När det är bakom motståndet all framgång finns.

Vill du förbättra din hälsa genom att skapa en hälsobuffert anpassad efter dig?
Eller vill du som jag bli självförsärjande på större delen av kosten som äts sedan många många år. Ekonomismart så sätter vi igång dig det är ditt liv.

Hör av dig om du är sugen att göra något nu inte sen!
Sol

företaget Sileo med
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

info@miaanemyr.se