Gör sen till NU var ingen sen görare

Gör sen till NU var ingen sen görare

Jag hjälper dig att ta reda på VARFÖR du önskar förändra ditt liv, då blir hur så mycket enklare. När jag började leva mitt liv kunde jag Ta Steget & hjälpa andra genuint.

Det har ingen betydelse vilken förändring / Omstart / Sileo du söker så är det samma sak man behöver GÖRA, man behöver bestämma sig. Det är steg 1 – Sedan tar vi reda på varför? till förändringen önskas göras!!
Motivation, vad är det som motiverar dig att följa din planering? Vad är dina drivkrafter?
Vill man skapa mer tid, bättre hälsa, bättre ekonomi, skilja sig, bli en mormor/morfar eller farmor/farfar som skapar mer tid till sig själv, som då går att använda på barnbarnen ja men fine!!

Men man behöver bestämma sig.  Det är då resan till hållbar hälsofrämjande livsstil startar,  Det har inget med VIKT att göra! – Det har med självledarskapet att göra! – Livskompetens, vi gör en nulägesanalys och ser över ditt liv idag, var du önskar vara om 1, 3 & 5 år?

Förändringsprocessen är det som gör att förändringar kan genomföras, till hållbar hälsosam livsstil! Det som jag arbetar med, sedan jag själv hade gjort en omstart som till slut blev  bla ett namnbyte!

Som mentor och handledare är det magi att arbeta med människor som söker nya vägar i livet, allt från extra inkomster som sätter grädde på moset till att en del gör som jag gjorde, sa upp mig och styr tiden. Äger livet, om alla människor skulle leva sitt liv inte andras liv då skulle världen vara mer i balans.
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr personliga varumärket jag tog när alla bitar var på plats, boken Mellanmål på väg skrevs och den handlar kort och gott om hur jag gjorde och sedan vad jag arbetar med!! Motivation, livskompetens och planering. Att blir framgångrik i sitt liv handlar om att vara sin planering trogen A-O. Det är i första kapitelet efter alla tips på hur man tar tillvara på rester helt vanlig mat genom att ha hemma det man beöver, som planeringen börjar. Se listor i början av boken, kapitel om Aloe Vera plus proteinpulver. Det är en klurig bok med stort djup som efterföljaren, Adrians Kalasbok Naturligt gott! Självledarskapet alla dessa val och att barn gör som vuxna gör så hur gör vuxna?

Säger vuxna jag har ej råd? Hur gör det med barnen?
Säger vuxna jag är tjock, kläderna har krymt? Hur gör det med barnen?
Säger vuxna det kan vi inte göra? Hur gör det med barnen?

Oavsett vad du inom Livskompetensens delar önskar ändra finns lösningen här hos mig tillsammans med dig! Finns viljan finns det lösningar och ACT, jag väver in acceptans and commitments vi kan ej förändra allt men vi kan acceptera det som ej går att förändras och använda det som styrkor!!!!!

Många får mer och bättre ekonomi
Många får mer energi
Många går ner i vikt och mår så gott
Många får ett socialare liv
Osv

Planera & var engagerad i ditt liv! Du är dirigenten i ditt liv – Det du pratar om växer – Pratar du alltid om hur du har det jobbigt, svårt med barnen, glädje och sorg är livets resa – Gör resan till målet värd att leva – MÅLET är den dagen allt är klart! Vad väntar DU PÅ?

I podden finns ett avsnitt om Värderingar – hur vuxnas värderingar påverkar både dig och barnen som är samhällets framtid! – Lyssna gärna när vi pratar om värderingar i omstartsdelen i podden – Klicka här och lyssna på ”Kan vuxnas värderingar påverka vuxna”?

Bilden är kort och gott en så bra den visar det jag älskar brinner för och arbetar med. Balans, hållbart, planerng, tid och pengar allt detta skapar starka vuxna och det bidrar till barnens framtid – Bilden finns på företagets offentliga FB sida Sileo Mia Ånemyr

De flesta som börjar jobba med mig söker bätte hälsa, frihet, tid att leva, att kunna hämta barnen från förskolan när man vill tidigare eller rent av kunna börja arbeta hemifrån så som jag gjorde när min yngsta var 11 år!

Alla har vi en Storyteling och min delar jag generöst – det är så fantastiskt att jobba med det jag gör sedan jag blev företagare 2006 klicka bara på bilden så kommer min Story dåtiden är drivkraften….

Jag vet hur svårt det är att leda sig själv, lyssna till sitt hjärta och med självmedkänsla acceptera och leda sig själv till en hållbar hälsosam livsstil.

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
företaget Sileo

Ring! 0706 – 204 206
Maila: info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.