Göra om övervikt behandling med kirurgi

Upplevda komplikationer – komplikationer!
Poängterar vikten av detta. Komplikation? Nu pratar vi om upplevda komplikationer. Komplikation som läckage, sammanväxtning i buken som sker av operatör eller i samband med operation, sår som ej läker mm.
Uppsök OMG vården!

Vart gör man om Gastric bypass, fetmabehandling med kirurgi? –
Vi bemöter frågor, direkt kopplat till vikt. Snälla sjukvård, sluta prata om vikt! – Det  är viktigt, då det ej finns någon garanti att individen går ner i vikt- det är behandling mot sjukdom. För en bestående livsstilshälsa där även vikt faller in handlar det om att förändra och vårda behandlingen livet ut!
– Dessa frågor är på Topp 3 ur topp 10  listan. Det är stor ökning på liknande frågor sedan socialstyrelsen släppte riktlinjer till proffesionen om fetmavård!

– Att fetmakirurgi är en av de största vårdskandalerna i vår historia blir mer och mer tydligt

Vi som företag inom livsstilshälsa tar emot förtvivlade individer som ej har kunskap om vad det innebär att genomgå kirurgisk behandling. 

Ökar i vikt efter 3 – 5 år och tänker sig att det ”löser” man genom att söka upp något ställe som kan göra om överviksbehanlingen!!

Viktigt att förstå – Så länge samhället pratar om VIKTOPERATION – kommer detta fortgå….

Det handlar EJ om vikten! – Det handlar om sjukdom, WHO har klassat fetma som sjukdom. Så länge de flesta inom vården bara pratar vikt kommer detta vara katastrof!….. Att gå upp i vikt efter fetmabehandling med kirurgi är inget misslyckande! – i de flesta fall har individen ej koll på näringsläran. Äter kort och gott fel!   – Hetsen i sociala kanaler är stor, patienterna hetsar varandra med det här ju helg, alkohol går bra att dricka tack vare att de är fetmabehandlade med kirurgi. Att ta emot råd från andra patienter ett stort hål med medberoende! – Som en blind leder en blind…….

Medverkat på fetmabehandlingar !
– Vid flertalet gånger i utbildningsyfte med proffesionen, för att kunna bemöta frågor från ”samhället”.

–  Även som stöd, vid flera tillfällen för att ge information direkt till individen, hur behandlingen gick till, vad som skett under tiden individen varit sövd! Doola för ökad trygghet!

Livsstilshälsa! 
Sömn, bra mat, rörelsevanor, återhämtning och känna glädje i livet. 
Har man genomgått fetmakirurgi – Finns det näringslära att lära in för hållbar livsstil! –

Det arbatar Mia med sedan länge,har skrivit 1 kapitel om det i handboken Mellanmål på väg.
För att den som är överviktsopererad ska kunna få ihop sin måltidsplanering är grunden näringsläran för den gruppen!

VARFÖR FET?

i varför finns hur, till vägen och när individen är redo att börja göra det är allt en bra fråga!

Ökat i vikt !
Ta kontakt med kliniken som genomförde behandlingen med kirurgi. Fråga dem vad de har att erbjuda dig!

  • Boka utbildning för  livsstilsplanering – veckoplanering – näringslära för överviktsbehandlad med kirurgi – Mia arbetar platsoberoende sedan 2009 med utbildning och rådgivning inom självledarskap, friskvård sedan 2006! 
    Godkänd friskvårdsleverantör mot företag och privatpersoner. 
    Mer om Kostråd och livsstilsplanering 5 eller 10 veckor Klicka ”HÄR” 

Ökad kunskap om näringslära leder till effektivare friskvård, egenvård och bättre folkhälsa.

/ Mia Ånemyr

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”

Tydligheten beror på att våra följare blandar ihop Mia med vad hon är och arbetar med. – Det är Mia på arbetet man möter i sociala kanaler som då delar en del av sin livsstil, att det går om man vill. Så det blir väldigt bra nu när vi har fått detta enorma flöde av frågor att bemöta proffesionellt. Tydlig nog kan man visst aldrig bli…………… Vad arbetar Mia med ? Läs gärna mer ”HÄR”