Grekisk röra

Grekisk röra!

Röror är fantastiskt! Det finns bara möjligheter att tillföra i en röra.

Grekisk röra med extra allt!

Naturell Keso
Paprika
Vitlök
Fetaost – Går bra med mozarella också om du har det hemma
En skvätt olivolja
Smaka av med peppar & ev ett varv med saltkvarn:

Kör i matberedare till önskad konsistens.

Perfekt att äta till lax. kyckling, kalkon, grillat av alla slag. Till dipp med gurkstavar /paprika / morötter till fredagsmyset.

Hur mycket av allt?
Jag har aldrig mått, i med hela ostbiten, hela paprikan o när vi handlar går vi alltid på kg pris eller liter pris…. matsmart så oftast är det stor burk keso som åker i matberedaren. Den smakar aldrig lika, så blir det ju när man är som jag är i köket. Man tager vad man har hemma. I bland är paprikan gul och då blir det en annan lite spännande smak.

God röra till massor massor och i mitt arbete när jag tar fram recept de som finns i böcker där finns även måtten. Här i bloggen ger jag dig tips, tankar från köket, vägvisande, allt vad nu bloggen har för kategorier.

Inom kosten och livsplaneringen utgår jag i de kurser jag erbjuder oftast från individens budget för att kartlägga att pengarna kommer räcka till bra mat hela månaden. Här kommer mat, miljö & ekonomismart ledarskap in. Som grunden i boken Mellanmål på väg, Vem är du vart ska du? Varför äter du och vad väljer jaget att äta.   …… livshjulet i sin helhet. / Kort resumé för jag vill så klart att man ska hänga med vad vi erbjuder i företagt.

Smaklig måltid!

Mat är så mycket mer än mätta magar Sluta Banta – Börja Leva ditt liv du med!
Sileo – Mia Ånemyr
Entreprenör
info@miaanemyr.se

Mia har egen erfarenhet att leva som sjukligt överviktig sockermissbrukare.
Mer om yrkeserfarenheter, referenser & Livskompetenser Mia Ånemyr har samlat på sig finns om du vill ta del av här