Grillad kyckling med quinoasallad

Grillad kyckling med quinoasallad!

Riktig sommarmat – gör ett rejält lass & frys in för kommande picknickar i det gröna. Så har du mat klart för både huvudmål och mindre måltider mellan huvudmålen…

  • 5-6 hg Kycklingfilé
  • st Salladshuvud
  • st Tomater
  • st Rödlök
  • ½ st Gurka
  • dl Oliver
  • msk Olivolja
  • st Citron
  • 0,25 dl Färska örter, tex basilika, timjan
  • st Äpple till salladen
  • dl Quinoa tricolor

Grillad kyckling med quinoasallad – riktig sommarmat!

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen
  2. Marinera kycklingfileérna genom att blanda olivoljan med örterna och citron
  3. Grilla kycklingen eller stek den väl i ugnen
  4. Blanda ihop salladen med quinoan och hacka i äpplet.
  5. Lägg upp allt tex på ett stort fint fat och bjud in till middagen
  6. Perfekt att göra klart i god tid före serveringen.

Smaklig måltid! Mat är så mycket mer än mätta magar

  • Matmall för en dag / mer om hållbar hälsa kostplanering HÄR
  • Ät allt men inte alltid & mycket mer  i Podden Sluta Banta – Börja Leva´s Omstartskalender HÄR 

Sileo
Mia Ånemyr
Entreprenör inom livsstilshälsa
 – Mia Ånemyr

Har du någon fråga, synpunkt eller idé?
Maila på info@miaanemyr.se
Telefonr: 0706-204 206
Mia Ånemyr
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott