Grillade kycklinglår med rårissallad!
- 5-6 hg Kycklinglår
- 0,5 msk Riven ingefära
- 0,25 msk Chiliflingor
- 2 dl Råris
- 1,5 msk Gurkmeja
- 1 st Apelsin
- 1 st Röd paprika
- 150 gram Haricovert
- 2 dl Turkisk yoghurt till kall sås
- Smaksätt med gräslök, vitlök, salt & peppar
Kycklinglåren:
Grilla dem eller stek i ugnen. Krydda dem med lite chiliflingor och riven ingefära.
Råriset:
Koka med gurkmejan, du får ett fantastiskt färgglatt ris som är hälsosamt för alla sinnen. Lägg på ett stort fat eller häll i burk. Det som passar er familj bäst. Blanda i haricovert, apelsin & paprika.
Kall röra:
Smaksätt turkiska yoghurten med gräslök, vitlök, salt & peppar
Smart att ha klart i kylen. Smaklig måltid!