Hålla motivationen & hur jag skapat Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr

Hålla motivationen & hur jag skapat Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr

Det är individen Mia som skapade Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr – När vägskälet var ett faktur, hur skulle motivationen hållas?
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr personliga varumärket. Att flytta fokus, från omöjligt till möjligt! Väg val ett fantastiskt bra sätt att hålla motivationen, steg för steg dag för dag.

Det är företaget som gett ut Handboken Mellanmål på väg som ett visitkort kopplat till att barn gör som vuxna gör så hur gör vuxna – här kommer Adrians Kalasbok naturligt gott in i bilden.

Handböcker, utbildningar, föreläsnigar mm. Oavsett vilken del av företaget som individen söker – finns handböckerna med då dessa är för alla vuxna som söker andra vägar inom Salutogent förhållningsätt!
Rätt långt inlägg hoppas att du känner dig vägledd till rätt ställe på företaget vi finns för dig.

Hur håller man motivationen igång?

Vad var det som gjorde genomslaget så stort när jag Mia började arbeta online 2009?
– Det var olika saker
– 1 att chefsredaktören Anders på  tidningen Doktorn såg vad som skrevs.
– 2 vad skrevs då, i bloggen ”kastade” vi ut inlägg i inlägget berättades om dåtiden och hur lösningen funnits och vägen därifrån till hållbar livsstil. När företaget startade 2006 var det ej den överviktsbehandlade individen som startade företag, den individen kan ej arbeta med det vi gör…. allt tack vare att göra 2 överviktsopbehandlingar i onödan…… vägen därifrån från uppvaknandet till insikterna till hur ska detta bli till att ta beslutet att göra det som då behövdes och fortsätta utvecklas och utveckla. Att affärsutveckla är det som ligger närmast hela tiden. Här hålls motivationen igång på olika sätt!
Sen Socialstyrelsen släppte de 1 nationella riktlinjerna i samband med att Hobs stänger stockholms patientförening har det vart lättare att ta tag i allt –
Motivationen att göra det ännu tydligare – För dig som följare, för dig som kommer hit och aldrig har mött oss, mig Mia i någon roll kan ju tappa hakan när vi får sitta och skriva öppna bre
v
– Allt av kärlek rakhet och att vara proffesionell som företagare är så klart viktigt – då kan vi använda ordet vikt annars sällan…
– 3 det pga Mias egna resa och att se hur samhället ser ut det är tragiskt en riktig kvinnofälla.
– Det är ej hen har det utan hur hen tar det – Är glaset halfullt eller halvtomt – Att förändra Mindset handlar om allt utom vikt. Det är viktigt att däremot ta reda på VARFÖR individern söker andra resultat i livet!
Att starta dagen med Todoslistan för dagen och göra det som finns minst motivation till på listan gör att varje individ själv jobbar med sin energi – Dopamin, individer avgör själva hur hen har sitt liv.
Karlavagnen ringde upp Mia för en tid sedan – Samtal nr 3 Lyssna gärna på hur Mia pratar om Todolistan och Dopamin kickarna finns sin egna motor och motivation genom planeringa A-O se hela handboken Mellanmål på väg handlar om hur man skapar denna Todolista och driver livet som ett företag –
Bli VD i livet alla dessa VAL – Kunskap – Strutsar stoppar huvuvdet i sanden och säger gör sen. Alla Sen görare när är sen?
Driv livet som ett företag – Läs gärna mer om det genom att klicka ”HÄR”
Matdag hållbar livsstils – Läs gärna mer om det genom att klicka ”HÄR”
Vissa söker mer tid med familjen, någon vill ej gå tillbaks till jobbet efter föräldraledigheten, någon spar till bröstplastik, någon annan vill sänka hushållskostnaden, någon annan lär sig om att bli matsvinnsrik, någon har barn med Npf diagnos och behöver struktur för att sänka stressen i familjen liv osv.
Så här har jag arbetat sedan 2006 i företagsform!
Parallelt skriver jag handböcker, föreläser, konsulterar till olika företag mm.
Starta eget företag! Vad är Forever Living? & vad kan det göra för dig, klicka ”här”

Sedan 2018 har företaget domänet miaanemyr.se som är denna där slussas besökarna vidare till den del som söks.
– Det kan vara utbildningen i poddformat, finns i menyn podcast där finns 2 vägar att starta kostnadsfritt.
– Det kan vara att man vill göra som vi gjorde börja dricka kosttillskott för enkelhetens skull. Online kundsida finns sedan många år.
Handböckerna tog vi bort från nätbokhandeln i samband med pandemin och förvaltar på förlaget som är företagt.
På framsidan av 2:a upplagan på handboken speglas vägvalen – vem är du vart ska livet med dig – för Mia var det  från Sjuk anställd till entreprenör!

Företagets hemsidan www.miaanemyr.se med menyn och blogg i kategorier som innehållsförteckning i en bok! Sök den kategorin som verkar med intressant för dig. Eller utgå fårn företagets meny då har man bättre koll och kommer mer direkt i rummet online

Kan jag kan Du! Det handlar om Mindset det som finns i huvudet är det resultat av livet som individen ser i spegeln – Beteendetrappans olika steg att gå från att lära lära till att öva och träna in nya vägar – 
De flesta som kontaktar oss har vikt i knoppen.
Släpp vikten,  och vägen till hållbart liv 
Det är även många som letar mat vad ska man äta? – Det beror på vad individen har för näringslära, det är olika för olika individer se handboken MMPV, för fetmabehandlade med kirurgi ser näringslärann ut på annat sätt, dagligen livet ut, koppla det sedan till ytterliggare samsjuklighet ”hur frisk kan indivder som genomgått fetmakirurgi bli” Det är en del som heter Friskvård för fetmabehandlade hos oss är utbildning även det på 5 eller 10 veckor!
Planera liv få tid att leva A-O. Har du råd att kasta mat? Finns barn/barnbarn, arv & miljö 💚💜💚💜💚💜💚💜💚 Vad du väljer är ditt liv. Jag valde LCHQ livsstil, med isofördelning. #dygnsintag för att överhuvudtaget ha möjlighet att leva, sköta arbetet och äta så kroppen ej blir sämre än utgångsläget när det var kommunal hemtjänst som hämtade och lämnade våra barn i den jakt som fanns då på platt mage via 2 helt onödiga fetmabehandlingar med kirurgi – Det finns hälp och vänta ej till vikten ökar så det blir hormonell störning i systemet –
Hur kan vi hjälpa dig?
Sänd ett DM så tar vi en platsoberoende zoom över en kopp kaffe/the endra dagen.
Tiden är Nu.🤗
Önskar dig en fin dag. Med sol i sikte.
Fyll dagen med Ditt Liv. Alla andras är redan upptagna…… Dit sitter i knoppen träna träna in nya vägar i knoppen det tar minst 21 dagar att träna in 1 ny vana så ha inte så brådis med allt!

Leva livet som VD i livet & att hjälpa andra göra lika inom livshjulets delar är magi. Gör indivder som de alltid gjort sker inga andra resultat, att driva livet som ett företag och koppla det till Salutogent förhållningsätt, koppla det till kompetensens olika delar och erfarenheter – Här spänner Mia över samtliga 8 delar i livhjulet med kompeten och erfarenheter

/ Mia Ånemyr


Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”