Hålla motivationen & hur jag skapat Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr

Hålla motivationen & hur jag skapat Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Hur jag gör för att hålla motivationen & hur jag skapat Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr ?
Genom att bestämma mig, och göra detta dagligen, se bilden. 💪lever jag mitt liv som VD i livet!  Att hjälpa andra göra lika inom livshjulets delar är magi. Genom någon form av omstart leder det till nya resultat.
Vissa söker mer tid med familjen, någon vill ej gå tillbaks till jobbet efter föräldraledigheten, någon spar till bröstplastik, osv. Så här har jag arbetat sedan 2002💞 Parallelt skriver jag böcker, föreläser, konsult till olika företag mm.
Allt tack vare att jag gjorde 2 överviktsoperationer, blev så sjuk så jag höll på att dö….. vägen därifrån är
Lev ditt liv – Mia Ånemyr. Min väg från Sjuk anställd till entreprenör!
Jag är så tacksam att mina 3 delar i företaget är digitalt igen. Ringen är sluten. Min energi tillbaks så nu kan vad som helst ske!
Jag fortsätter som jag alltid gjort i bloggen att berätta om vikten att ta reda på orsak till sjukdomen obesitas.
I fjol gjorde vi podcasten #slutabantabörjaleva utbildnings podd för hållbart liv, den är för alla människor. för att du som följare lätt ska finna tid att lägga på dig har jag flera samarbeten som spar tid & grundar för mer hälsa…. kolla på Erbjudanden!
På hemsidan www.miaanemyr.se
Jag fortsätter att hjälpa människor må bra, leva lycklig & skapa sin framgångsväg 💞 med mitt entreprenörskap. Kan jag kan Du!
Det är Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr entreprenör på Sileo.
Boken Mellanmål på väg är mitt visitkort. Planera ditt liv få tid att leva A-O. Har du råd att kasta mat? Har du barn, arv & miljö 💚💜💚💜💚💜💚💜💚 Vad du väljer är ditt liv. Jag valde LCHQ livsstil, med isofördelning. #dygnsintag
Önskar dig en fin dag. Med sol i sikte.
Fyll dagen med Ditt Liv. Alla andras är redan upptagna……
Hur kan jag hjälpa dig?
Sänd ett DM så tar vi en platsoberoende zoom över en kopp kaffe/the endra dagen.
Tiden är Nu.🤗 Kram Mia på Sileo
Hålla motivationen & hur jag skapat Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
.
.