Halloumisallad

Halloumisallad!

Att jag älskar Cyperna har väl ändå igen missat. Nu när vi har Covid-19 och ej  kan åka iväg gäller det att göra det bästa av varje dag. Dagen kommer ej tillbaks och tiden är ju nu. Sagt och gjort igår snodde jag ihop en Halloumisallad.
Tog ett fat och skapade detta konstverk. När man komponerar kosten blanda färger för du äter även med ögat. Vacker mat ger en större upplevelse för individen.

Det blev 
Strimlad isbergssallad
Små tomater
Skivad rödlök
Vattenmelon
Oliver
Stekt Halloumi
Röd paprika
Basilika – den växer så det knakar:

Gott och hälsofrämjande.

Med Mias planeringstips ur boken Mellanmål på väg har alla råd att äta hälsofrämjande. Det handlar om planering, budget och att äta efter årstiden. Den sista delen är att familjen äter samma mat men anpassar efter varje individ. Ingen äter lika man alla äter från samma buffé för veckan!!

  • Veckomeny Gastricbypass/Gastricsleeve överviktsopererad Hittar man HÄR
  • Gå ner i vikt HÄR
  • Vatten livets dryck så här gör jag HÄR 

Smaklig måltid!

Sluta Banta – Börja Leva ditt liv!
Sol/
Mia Ånemyr
Sileo – Entreprenör inom Livsstilshälsa
På miaanemyr.se & sileo.neora.com