Hälsosam kycklingsallad

Hälsosam kycklingsallad

Fortsätter att dela det enkla med att ha veckans buffé klar i kylen. Grönsakesfat görs för dagen eller huvudmåltiden.
Massor av blandade färger gott för alla sinnen. Syftet med det vi äter är att det ska tanka kropp & knopp med energi, vitaminer, byggstenar så vi kan sova, leva och göra vad det nu än må vara just du fyller ditt liv med! Så tänk att du är en BIL, tanka rätt håll dig mätt.

På faten finns!
Isbergssallad
Tomater
Oliver svarta och gröna
Röd paprika
Små tomater i blandade färger
Vatten melon, min favorit.
Detta är bra kolhydratskällor. Långsamma,!!
Varje dag behöver man tillföra kroppen 500 gram bär, frukt och grönt….För att kroppen ska fungera. Som en bil. Utan bensin motorstopp.
Kycklingen fick gå i pannan; med citron & thaibasilika, thaibasilikan från egen odling.

På bilden 4 huvudmåltider! Huvudmåltid är frukost, lunch & middag. Däremellan planeras 2-3 mindre måltider.  Alltid med näringskällor från protein, kolhydrat & fett. Kan vara tex skivad kyckling, avocado & paprika i mindre mängd än till huvudmålet. LCHQ är den kosthållning som verkligen gör livet värt att leva, är du dessutom överviktsopererad är detta så enkelt. Och gott!
Så här såg min tallrik ut till kvällens middag!!!
Middag igår lunch idag! 
Kycklingen skivades upp som smörgåsmat. Tunnt, förpackas i tätslutande burk. Gör 2 kg när du är igång så finns mat klart ( Egen snabbmat, det skriver jag om i boken Mellanmål på väg. Den boken är mitt visitkort. Så lever jag och så är jag ju överviktsopererad) Boken är för alla som söker hållbar livsstil. 1 kapitel i boken specifikt för dig som är eller har funderingar på att genomgå behandling mot fetma med överviktskirurgi!!! Om Boken HÄR 
Slut Banta – Börja Leva & Lev Ditt Liv alla andras liv är redan upptagna!!
Finns på FB i Grupp HÄR  

Sileo Mia Ånemyr har en FB sida med Sileo´s värld den har idag över 4000 följare,  häng med & komunicera om livets allt – Alla kan bli sitt bästa jag – Kan jag kan du!! Den FB hittar man HÄR

  • Veckomeny Gastricbypass/Gastricsleeve överviktsopererad Hittar man HÄR
  • Gå ner i vikt HÄR
  • Vatten livets dryck så här gör jag HÄR 

Smaklig måltid!

Sluta Banta – Börja Leva ditt liv!
Sol/
Mia Ånemyr
Sileo – Entreprenör inom Livsstilshälsa
På miaanemyr.se & sileo.neora.com