Halvtid i storhelg! 

Halvtid i storhelg! 
Hoppas ni alla har det bra, firar riktigt ordentligt.

Jag sitter och skriver på böcker varvat med firande & långa PW minst 2 x 45 minuter / dag. För mig är rörelse något som ger energi och mindre värk i kroppen…..

Alkohol – Socker!
Att bestämma sig och vara sin plan trogen. Ett viktigt steg, sedan kommer stegen.  En dag för många år sedan bestämde jag mig för att ta bort det som gjorde mig så sjuk. Att droga socker & mat var ingen framgångsfaktor. Bort med det som triggar in med det som stärker. 

Alkohol väljer jag bort & socker väljs bort. Dryckerna är kaffe / vatten smaksatt med bär eller lime. Är det inte tråkigt? Nej inte alls. Att investera i sin hälsa har gett mig inte bara ett nytt liv. Det var vägen till att jag valde att sadla om 2003- Från uppvaknandet tog det över 8 år…. att skaffa en hållbar hälsosam livsstil så jag kunde börja Leva mitt liv. Hur lång eller kort tid det tar för dig innan man kommer till underhållstiden? Räkna med minsta 7 månader… det beror ju på vem du är idag och var livet ska med dig..

Är det värt att äta?
Medvetna val, ta en kaka, bulle, glass osv… till för någon annan gör det.

Tips att alltid ha egen mat med. Enligt den kost/diet du väljer idag. Ta ansvar, tufft med ack så bra.

Tänk så här!
Andra tar ansvar för sig du tar ansvar för dig – Finns barn med i bilden så ansvara föräldrar för vad dem äter. Med en matplan blir det så myckt lättare att fira storhelger som tex Påsk 
Skam och skuld nej – ingen har misslyckats du har ännu inte funnit den hållbara vägen steg för steg, dag för dag, timme för timme om du känner dig misslyckat, tänker att på måndag börjar du banta, eller har gjort en överviktsoperation och kanske missat att ta reda på varför till sjukdomen fetma  Att bestämma sig tar oftast längsta tiden 

Målgruppen i företaget Sileo
Den man hittar på första sidan på hemsidan copy nedan..
Ta steget!
”För dig som har problem med övervikt och inte har hittat fram till en hållbar livsstil”

Att Förändra Mindset det sitter i huvdet inte i magen, älska dig själv den du ser i spegeln, ingen är sin vikt. Men vi vet att övervikt kan leda till flera olika folksjukommar.

Salutogen hälsa – förebygga ohälsa.

Fortsatt Glad Påsk /många överviktsopererade vänder sig till Sileo på hemsidan i bloggen finns en del som heter Leva som överviktsopererad.

Vårt fokus är att alla kan blir sitt bästa oavsett vem man är 
Fortsatt fin helg o välkomna  hit till webbsidan 
Sileo

– Mia Ånemyr
Bästa sättet att få en intro på vad jag Mia arbetar med är att lyssna på podcasten Sluta Banta – Börja Leva,  det handlar om Mindset, att utbilda vuxna till goda ledare, leda sig själv är den viktigaste steget till en hälsofrämjande hållbar livsstil.

Upprepar att det material som Sileo med kollegor står bakom finns på webbsidan i namnet www.miaanemyr.se