Har du en kraftfull påverkansgrupp!

Har du en kraftfull påverkansgrupp!

Har du rätt människor runt omkring dig? Den frågan är en bra fråga att ställa till sig själv. Om  du är sugen att göra en livsstilsförändring. Påverkansgruppen är de människor som du har runt dig, de påverkar dig mer än du anar.

Alla har en större eller mindre grupp  som runt sig och det är hos dem du kan komma att möta det största motståndet den dagen du BESTÄMT dig för att göra en förändring i ditt liv.

I Kickstart hemma /Workshops finns allt som har med livsstilsförändring att göra med fokus på kostplanering som ger dig översikt över hela ditt liv. På det sätt som du är beredd att göra. Och det är just när vi ska börja som det kan komma både egna tankar och människor runt som säger saker som påverkar dig i ditt beslut.

Den dagen du bestämt dig att göra en livsstilsförändring är det även bra att du har öronen öppna för din egen resas skull, det kan börja komma signaler till dig som lyder tex, Jag har redan försökt och det fungerar inte, hur kan du tro på det, det där är väl dumt att lägga pengar på, kom ner på jorden, jaha så du har satt dig på en pedistal, ät och lev det gör jag, vad tror du andra kommer säga, osv..

Så är kan det låta från människor som är rädda för att du ska göra en förändring. De är av blandade känslor det låter så här. Avund, och att du kommer göra en förändring som inte din påverkansgrupp kan hantera.

Hur gör du för att hitta de människor som är rätt för dig?
Involvera människor du har i din omgivning, dela med dig av din dröm och uttala vilket stöd du vill ha. Är de inte beredd att stödja dig, vet du hur mycket tid du ska disponera på den relationen. Genom att våga börja din resa så kommer du få verktygen till ett hållbart liv. Nycklarna  till När, vad & varför tankar kroppen med bra kost. Du äter väl inte för att överleva? Utan för att leva!
Sluta Banta – Börja Leva! Ditt liv

Sol från Mia
info@miaanemyr.se

Har du en kraftfull påverkansgrupp!