Har du en kraftfull påverkansgrupp!

Har du en kraftfull påverkansgrupp!

Har du rätt människor runt omkring dig? Den frågan är bra att ställa till sig själv. 
Du är snittet av de människor du har runt dig, dem du umgås med. Dessa kommer påverka dig och din framgång.

Att även ha en bra mentor är lika viktigt! En mentor som gjort det du drömmer om att GÖRA!  Bakom varje framgångsrik person finns mentorer av olika slag.

Ett av de sannaste ordspråk som finns är ”Du blir som dem du umgås med”

Den dagen du bestämt dig att göra en förändring!
Är det även bra att du har öronen öppna för din egen resas skull, det kan börja komma signaler till dig som lyder tex, Jag har redan försökt och det fungerar inte, hur kan du tro på det, det där är väl dumt att lägga pengar på, kom ner på jorden, jaha så du har satt dig på en pedistal, ät och lev det gör jag, vad tror du andra kommer säga, osv.

Så är kan det låta från människor som är rädda för att du ska göra en förändring. De är av blandade känslor det låter så här. Avund, rädslor och att du kommer göra en förändring som inte din påverkansgrupp kan hantera.

Hur gör du för att hitta de människor som är rätt för dig?
Involvera människor du har i din omgivning, dela med dig av din dröm och uttala vilket stöd du vill ha. Är de inte beredd att stödja dig, vet du hur mycket tid du ska disponera på den relationen.
Genom att bestämma sig har man gjort 50%  Nycklar till när, vad & varför du önskar mer av tex;

 • – Hälsa
 • – Pengar, egna pengar ej vara beroende av andra
 • – Se bättre ut
 • – Dryga ut pensionen
 • – Göra revanch
 • – Självledarskap att Du är VD i ditt liv, Det var här jag tände på alla cylindrar 2003, jag förstod att det gick att göra på annat sätt än vad jag tidigare hade gjort! Stort som bara den.
 • Att vara en förebild för andra. Det är så häftigt idag att inse vad jag själv har gjort och hur jag med min omstart av Livet kan hjälpa andra.

  När jag skilde mig skulle ni hört kommentarerna, när vikten var lagom i andra ögon oj oj, men ska du aldrig ge dig. Är du aldrig nöjd,,,,, den kommer fortfarande idag. Fast det är 20 år sedan jag Tog Steget och började min resa att utveckla det jag drömde om.
  Egen företagare – författare, att jobba där jag står – Häftigt och kan jag kan andra göra det fast på sitt sätt!

Förebilder har du det?
Det kan vara både online eller i verkliga livet individer som du kan hämta kraft och mod att gå vidare din väg.
Mina förebilder är bla Tony Robbins, David JP Phillips & Camilla Läckberg. Även Johannes Hansen, lyssnar jag på och reflekterar och agerar. Jag lyssnar mycket på böcker,  poddar. Till min hjälp använder jag appen Legimus eftersom jag har dyslexi. Den finns för alla som har läs och skrivsvårigheter. Gå bara in på närmaste bibliotek och prata med personalen om du också har dyslexi.

 • Jag vill veta mer om att jobba online hemifrån, lägg ett  mail till mig på info@miaanemyr.se
 • Jag vill veta mer om veckomenyerna som du skriver om Mia, lägg bara ett mail till mig på info@miaanemyr.se

Vi hörs eller ses!
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

Företaget Sileo
Ring! 0706-204 206
Maila; info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård. Sedan 2006 i egen regi.
Mia är författare till de mycket populära handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.