Har du förebilder?

Har du förebilder?
Att våga förändra?
Det är ju rätt tryggt där jaget är?
Om jaget förebygger ohälsa, vad kan hända? Är jaget redo?
Ansvar värre än jantelagen i Sverige… Så riv jante och du med.

Så här började min resa från dåtid till den resa som pågår dagligen. Varje gång man kommer i mål. Är det inget mål längre, så jag lärde mig att se värdet i mitt liv, jag började Leva mitt liv. Starten var……………………

–  jag fick Sanna Ehdin & Malin Söderströms bok Kokkonsten för den självläkande människan av goa vänner och att jag tog emot och började aggera. Att få följa Sanna och ta del av hennes klokskap i läkande kost har givit  inspiration till det liv jag lever idag. Jag fick även Aloe Vera Gel av god vänn, drick och tig sa han, jag löd.,  jag började läsa och dricka Aloe Vera..

Jag är tacksam stolt och så glad att jag förstod att mitt liv var mitt och att jag var den enda som kunde göra andra val för att få ett annat resultat i mitt hälsoliv. WOW.

Under alla år har jag träffat Sanna flea gånger, det va en speciell känsla att ge henne en signerad bok . Boken som jag samlat mitt liv i från dåtid till nutidens liv utan socker och vete –  Mellanmål på väg 

som blev Veckomenytjänsen SpisaBra i större skala. 

Å att få en varm kram tillbaks bara det är läkande ända in i själen. Vad behöver du för att ta steget?
Funder en stund och våga sätt det på print. Då blir det lättare att sätta det i din ToDo lista. Små små steg fram ger stora resultat. Det kan jag lova, den som börjat har gjort 50 % redan..

Med värme /
Hälsoleverantör
Mia Ånemyr
info@miaanemyr.se