Har du jojobantat tankar?

Hälsa innifrån & ut! Din hjärna tänker bantartankar mest hela tiden. Då har du hamnat på rätt ställe. Att Banta leder sällan till hälsosam hållbar hälsa. Det kan vara så att bantandet i ditt fall har varit grunden i eventuell övervikt idag!
Det handlar om insidan. Inte siffran på vågen. Många ser ytan skalet, storleken på huset /kroppen/ flytta gärna fokus till insidan. Din insida, andras insida. Våga bry sig om människor inte ytan.

I mitt tidigare liv trodde jag att smal & lycklig var samma sak. Blir jag bara smal så… så händer inte något i varför. Varför = orsakerna till det liv som finns i nuet. Arv, miljö osv.

Om inte orsaken till fetman är bearbetad/behandlad/ samsjuklighet missas inom överviktsvården. Det är beklagligt att det fortsätter missas år efter år. Sjukvården går ut med ”attityden” att viktminskningen gör jobbet. Låt dig inte luras att tro något sådant. Våga se över varför. Ditt varför. Arv, miljö det här med Ät allt men inte alltid. Som sista poddavsnitt handlar om 💗 finns samsjuklighet behövs de vägas in i kost.
Debattinlägg finns på webbsidan om viktoperation som marknadsförs som lösningen. Övervikt är klassad som sjukdom som ännu inte har något nationellt vårdprogram.
Har du jojobantat tankar?
Då är det precis dig jag kan hjälpa. Vi jobbar med att skapa nytt Mindset till hållbar hälsosam livsstil♡
8 veckors utbildningsprogram till din bästa hälsa oavsett vikt.
Min egna erfarenhet av ett liv o jakten på den smala lyckan finns att ta del av, jag har 25 år erfarenhet av att leva som överviktsopererad, lever med komplikationer sedan 1997 pga av vi inte tog reda på mitt varför till den sjukliga övervikten jag levde med. Det är orsaken till att mitt hjärta brinner för överviktiga som söker sig själv. Mina yrkeserfarenheter finns att ta del av på hemsidan  Om Mia & på Linkdin.
Obs! Bilden är inget med duktig att göra. Bilden förmedlar hur insidan mår. Säg aldrig att någon är duktig som tar hand om sitt liv 💞

Välkomna till oss på Sileo /
Mia Ånemyr
https://miaanemyr.se

0706-204 206

Sluta Banta – Börja Leva!
Podcasten
Kom i gång hemma
Böcker
Föreläsningar

Hälsofrämjande samarbeten