Har du provat allt utan att lyckas?

Har du provat allt, utan att lyckas?

Att stå i vägskälet & göra alla dessa VAL kan vara övermäktigt för många. Prioriteringar, att välja eller inte välja är även det ett VAL. Genom att klä av och skala lager för lager kan vem som helst bli sitt bästa jag.

1997 var jag själv 100% sjukskriven fast i en säng, jag bestämde mig en dag att jag ska ”härifrån”, jag började förändra stegvis livets alla delar. Att förändra MINDSET hur man har det till hur man tar det. Lätt, inte i början, men det blev lätt när jaget bestämt sig.

Genom mina yrkeserfarenheter tillsammans med livskompetens och erfarenheter arbetar jag sedan 2003 med att utbilda vuxna till goda ledare inom kost, planering, förhållningsättet är Salutogen hälsans hälsa – Hur frisk kan Du bli?

Varför äter du och vad äter du är förankrat i arv, miljö, uppväxte, socioekonomiska förutsättningar, kunskap kort och gott hela dig till den dag du är redo att ta steget & börja nosa på hur kan det bli vid en förändring som ger dig verktyg att bli så frisk du kan.
Att arbeta förebyggande & förhindra ohälsa gör att fler vuxna mår bra och kan visa vägen för kommande generationer – barn & barnbarn med kloka val med god komptens. Framsidan på Boken Mellanmål på väg visualiserar allt som jag Mia arbetar med. VAL allt handlar om VAL!
Välkomna!

Sedan 2003 har jag arbetat framförallt med kost & livsstilsplanering till Hållbar hälsosam livsstil.

Med egna erfarenheter, som före detta överviktig, av de problem det medför, har jag goda insikter i varför vi så ofta misslyckas istället för att lyckas leva ett hälsosamt liv.
Du saknar vägledning från någon som verkligen vet hur det är att leva med övervikt & drömmer om att Sluta Banta – Börja Leva ditt liv! Ge inte upp!

Du är vård att lyckas.

Jag/ Mia erbjuder individuellta livsskompetensutbildningar genom Telefonkonsultation i Utbildningsupplägg, för att just du ska lyckas Bli ditt Bästa Jag

Hur går det till? Läs mer – https://miaanemyr.se/kom-igang/kick-start-hemma/


Vill du Sluta Banta – Börja Leva ditt liv i nuet?

Bästa början är Omstartskalendern efter den rekommenderar vi denna utbildning efter denna finns ytterliggare individuella utbildningar. Steg för steg inom Salutogenes förhållning till ditt JAG – Vi på Sileo är anslutna friskvårdsleverantörer

Friskvårdsportalen erbjuder helt kostnadsfritt Omstartskalendern med 31 avsnitt den är för alla människor som vill förändra sitt liv och göra andra VAL som leder till andra resultat. Görs ingen förändring blir det heller inga andra resultat – VÅGA göra dina VAL!
Omstartskalendern finns i Bloggens Kategori Sluta Banta – Börja Leva podcast
Vi erbjuder flera samarbetsen bla GI-Boxen & Svensk provtagning se under Erbjudanden.
Kategorierna i Bloggen är övergripande våra 4 inriktningar

Vårt Nyhetsbrev vår VIP kanal genom dessa erbjuder vi nycklar till hållbart hälsosamt liv – Sätt fart idag!
Sileo
Mia Ånemyr
info@miaanemyr.se ansvarig för friskvårdsportalen www.miaanemyr.se