Har miljön råd med plastkassar? Veckans Mias-tankar

 Citerar mitt barnbarn  Han älskar att sitta på mitt kontor och läsa, i helgen säger han med ett stort leende. ”Mormor är det SpisaBra du gör när du lagar all mat på söndagar?

Ja svarar jag. Tyst en stund. Så säger han mormor hur kan du lära alla som har barn att göra så här, för det är ju smart”

Barn är kloka, vi har mycket att lära av dem. Att leva SpisaBra ger trygghet. Ledarskap & det är vad alla vuxna behöver på ett eller annat sätt. För det blir inte som det blir, det blir vad vi gör livet till. Barn gör som vi gör, så hur gör vi?
Våga smitta i hälsofrämjande anda, små steg ger stora resultat. Med SpisaBra`s verktygslåda finns bara möjligheter….
Psst hur många kassar bär du hem varje år?

Minst en kasse varje gång det blir 468 kr/ år – Tänk om

Vi hjälper dig att planera din veckohandling efter säsong. Du får enkla och hälsosamma recept för alla vardagar i veckan samt konkreta tips på hur du gör nyttigare val, minskar ditt matsvinn och handlar mer ekonomiskt. 

Med matsmarta veckomenyer skapar du nya vanor som gynnar dig, din familj, miljön och lånboken. Dessutom får du mer tid till annat. 

  • Vill du äta naturligt för din hälsa?
  • Vill du skapa hållbara matvanor?
  • Vill du värna om miljön?
  • Vill du spara tid och pengar?

 SpisaBra är ett helhetskoncept som inspirerar och motiverar dig att äta bättre, godare och mer hälsosamt! Som medlem får du de verktyg du behöver för att laga god och hälsosam mat!

Onlinekoncept utvecklat under många år och är väl beprövat. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt! Prova SpisaBra och förändra ditt liv!
Godkänd friskvårdprodukt!
För smarta, fylld med muskelmat, naturligt smaksatt med långsamma kolhydrater och naturlig sötma.

SpisaBra för vem?
Du är intresserad av bra mat som gynner hälsan. Vill vara en god förebild för dig själv, barn & barnbarn.
Fokusera på att leva livet och ta ansvar! 

Det svåraste som finns är att göra annorlunda, det är så fantastiskt trevligt att arbeta med förändrings strukturer. Enda sättet att få ett annat resultat är att starta om en eller flera saker.

Här finns allt från online till individuellt upplägg – Friskvård på bästa sätt. SlutaBanta – Börja Leva, här och nu. Bli din egna bästa coach & smitta dina nästa.

– Vardagar mellan kl 8-9  går det jätte bra att ringa in och fråga om alla tjänster/utbildningar mm som erbjuds i företaget.
Telefon nr 0706-204 206
Övrig tid nås vi enklast på info@miaanemyr.se

Vi hörs hoppas jag!
Mia Ånemyr

Entreprenör/ Författare/Hälsoleverantör på Mia Ånemyr