HelloFresh flexibla matkassar ett klick bort

HelloFresh flexibla matkassar ett klick bort
                                                                                                                                    Betalt samarbete med HelloFresh

HelloFresh är en av världens flexiblaste matkassar. Ettalternativ till dig som är igång att börja veckoplanera.
Sätta ihop din egen kasse och välja från meny med olika rätter. Välj med omsorg så har du tagit ett bra beslut!

Påminner en hel del om vårt koncept Kylskåpsröj! Fokus på mat och miljösmarta lösningar! (Kylskåpsröj kommer i ny tappning, håll koll men i väntans tider tycker vi på Sileo att detta är ett kanonbra alternativ)

  • Läs mer om HelloFresh HÄR & Beställ din kasse NU

    Med oss kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill – och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Varje vecka levererar vi tre, fyra eller fem måltider för två eller fyra personer till din dörr. Välj vilka recept du vill och skräddarsy din kasse så att den passar dig.

Klassisk – Blanda våra versioner av klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen. Kombinera kött och fisk med vegetariska måltider och sätt ihop din egen varierade veckomeny – precis som du vill ha den.

Vegetarisk – HelloFreshs vegetariska kasse är fullproppad med färska grönsaker och naturliga proteiner från växtrikets gröna åkrar. Passar både nya och erfarna vegetarianer som är sugna på att vidga sina kulinariska vyer.

Familjevänlig – Få enkla och snabblagade recept som gör middagen till en barnlek – för hela familjen. Klassiska rätter med en barnvänlig touch utan starka kryddor lagade på färska, naturliga ingredienser.

Snabb och enkel – God mat behöver inte vara komplicerad. Med vår snabbkasse lagar du delikata middagar av hög kvalitet på bara 15-30 minuter. Enkla och snabba recept som passar när du har lite mindre tid.

Vi hjälper dig att trimma bort fettet i vardagen så att du får mer tid över för det som är viktigt i ditt liv – oavsett om det är att gå till gymmet, leva hållbart eller umgås tillsammans med dem du tycker om. Beställ HÄR idag!!

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget – Sileo
Författare & specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se

 

 

Läs mer om HelloFresh HÄR & Beställ din kasse NU