Hjälp att kontrollera aptiten

Hjälp att kontrollera aptiten!

Hjälp jag har gått upp I vikt igen. Hjälp finns hjälp! Genom……Att kontrollrea apptiten och ta steget mot en hälsosammare livsstil.
På 10 dagar har du fått verktyg som gör att ditt tålamod har bevattnats så att du ser med egna ögon att det är möjligt att både minska midjemåttet och skapa mer energi!

  • Vill du minska i vikt?
  • Vill du forma kroppen? 
  • Starta omgående, inget att vänta på din egna hälsa är viktigaste du har

Vad ingår?
En guide som som har enkla och effektiva verktyg riktlinjer. Under 9 dagar ger dig en välvillig spark mot ditt bätre jag!
Handbok med mat och träningsdagbok, recepet, todolistor, måltidschema dag för dag samt ett förslag på hur du tar dig vidare i din förndring /förändringstrappan/ efter dessa 9 dagar och med målet att upprätthålla livslånga vanor och rutiner.
Shaker
Måttband
Kosttisllskott
Jag ger alltid dig som vill 1 extra dag helt kostnadsfritt!
Ca 45 minuter konsultation där vi går igenom hur detta blir bäst för dig. Hur du kan förbereda måltiderna och hur du kan anpassa dem efter dig och din familjs förutsättning.
Detta är helt kostnadsfritt för dig som vill starta med mig som handledare och då har du fullt stöd endra genom telefon eller Sluten FB grupp!

Aptiten kan vara störta boven:
Aldrig hungrig? Alltid sugen? Alltid mat i tankarna? Då har du det bästa verktygen här och detta var min egen räddning när jag höll på med Jojobantandet.

Kostnaden för detta ? Tas genom mailen/ telefon /FB telefon / Zoom
Betalsätt är Swich och så fort det är betalt sätter vi igång med dag 1 av 10 eller om du vill gå själv Dag av 1 de 9 första dagarna på resten av ditt liv!

Fri frakt till den 5/9-21 

Sol Mia/
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
Maila på info@miaanemyr.se berätta görna om det är viktfokus eller välmående så det blir rätt väg för dig!

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo