Hur gör du?  har du tänkt någon gång, jag skiter i allt?

Nu skiter jag i ”det” taken fanns där många gånger.  Jag gav upp många gånger, jag tröstade mig med SOCKER som ett barn var socker min drog. Det jag slet med var att bli smal, för blir jag bara smal så kommer allt ordna sig ”trodde jaga” en dag tog jag ett beslut att göra något åt det. Mår jaget bra så kan vad som helt ske…

Upp & hoppa. Påt bara. Medvetengörandet. Vem är jaget. Det fungerar inte för mig. Tar du aldrig sovmorgon. Hur orkar du. Skiner verkligen solen alltid hos dig. Ord som läses av varje individ är då spännande. För de flesta läser från sitt perspektiv. Då blir det olika. För alla. Innan jag började arbeta med hälsa & förändringsstrategier med andra tog det 8 år för mig att få ordning på mig.

I mitt arbete använder jag min ryggsäck på olika sätt för jag vill inspirera att det går att leva sitt liv fullt ut oavsett var du är idag.

När jag startade mitt första företag hette det Levdittliv. Som blev namnbyte till Sileo 2015 👍 latinska ordet för omstart. Jag lever som jag lär sedan länge. SpisaBra onlinetjänst med mat & planering för alla som vill bli mat & miljösmart.  Dagligen äter jag det min kropp behöver. Kliver dagligen upp 05.45 för att börja äta & förbereda kroppen & knoppen. Dagligen fysisk aktivitet.
Behandlingar jag variera sedan 1997 är varje vecka något av akupunktur, medicinsk laser, ultraljud, massage. 2002 lämnade jag tillbaks 2 fulla dosetter med mediciner till min läkare. Från den dagen har så mycket hänt . Positivt. Bla att jag kunde äta bort kortison med att äta bra mat. Mentalt tränat dagligen.

Så här har jag levt nu så det är ett snurrande hjul. Tänker knappt påt. Gör det bara. Det finns alltid mat, den anpassas efter allas näringslära. Jag äter soppa rätt ofta. Under många åt testade jag. Men bestämde mig för att det är mitt liv ingen annan kan leva det åt mig. Acceptans tillit och det är vad jag arbetar med. Oavsett vem du är. Kan du bli ditt bästa jag. Regelbundet liv skapar under för alla. Barnfamiljer, trötta, långa, korta. Osv. Omge dig med rätt människor & gör din miljö lika vacker som du är.

Bloggen handla en del om min dåtid då jag använder den i mitt arbete här  på miaanemyr.se ♡♡♡ som är huvudsidan i företaget Sileo. Blogg för varaktig hälsa!

Med värme & kärlek Mia Ånemyr
#miaanemyr #hälsa #livsstilsförändring#blidittbästajag #mindfulnes #nyhemsida#wordpress #workhard #motivation#överviktsopererade #fibromyalgi#acceptera #tillit #våga #göromgörbättre