Hur ser din påverkansgrupp ut

Har du rätt människor runt omkring dig? 

Den frågan är bra att ställa till sig själv. Det är lätt att bli smittad av glada, positiva människor. Har du rätt människor runt dig för att din livsstilsförändring skall bli som DU önskar. Så ingen annan påverkar dig negativt. Alla är 100 % ansvarig för allt vi sänder ut och hur det tas emot är alltid den som tar emot. Hur är du att vara med? Blir människor glad när du kommer eller när du går?

Om  du är sugen att göra en livsstilsförändring varaktig, Är dem du har runt dig de som ska stötta dig i allt. Påverkansgrupp är de människor du har runt dig, de påverkar dig mer än du anar.

Vad är en påverkansgrupp, de 6-8 personer du träffar mest:
kan komma att möta det största motståndet den dagen du BESTÄMT dig för att göra en förändring i ditt liv. Är de inte alls intreserad av förädnring, nytänk osv kommer dem att uttala sig enligt nedan

  • Det har jag med testat, fungerar inte
  • Har du gått på den, de vill bara tjäna pengar
  • Men ska du inte vänta tills i höst
  • Men du har ju det så bra
  • Den dieten tror inte jag på
  • Ska du byta jobb, du har ju det så bra
  • Det går att göra listan hur lång som helst. Det viktigaste för alla som är intresserad av en livsstilsförändring i sitt liv. ÄR att ställa sig frågan till sig själv. Vad är det som driver mig, hur ser delmålen ut, har jag de rätta människorna runt mig? Om du har människor som tvekar på dig bör dem ställas på paus, kanske bytas ut, det är dock viktigt att du tar ett snack med alla som beter sig illa runt dig. Berätta att du bestämt dig, vill de inte stödja dig? Så väljer du hur du bemötet dessa motståndsmänniskor. Ge dem den kunskap kanske saknar. berätta att Diet om du kontaktar mig/Mia är kosthållning för varaktigt liv. Har inget med Banta att göra.

Den dagen du bestämt dig att göra en livsstilsförändring är det även bra att du har öronen öppna för din egen resas skull, det kan börja komma signaler till dig som lyder tex, Jag har redan försökt och det fungerar inte, hur kan du tro på det, det där är väl dumt att lägga pengar på, kom ner på jorden.

Så är kan det låta från människor som är rädda för att du ska göra en förändring. De är av blandade känslor det låter så här. Avund, och att du kommer göra en förändring som inte din påverkansgrupp kan hantera. Det är deras känslor & tankar de talar om, inte dina….

Hur gör du för att hitta de människor som är rätt för dig?
Involvera människor du har i din omgivning, dela med dig av din dröm och uttala vilket stöd du vill ha. Är de inte beredd att stödja dig, vet du hur mycket tid du ska disponera på den relationen. Detta gäller all sort förändring i livet.

Jag själv har bytt påverkansgrupp många gånger i mitt liv.
Förta gången jag mötte enormt motstånd var vid vikminskningens första gång, men hur smal ska du bli? Sedan sa jag upp mig från fast arbete när jag var sjuk. Men hur tänker du nu? Men kan inte säga upp sig när man är sjuk? Sedan skilde jag mig och blev bästa vän med mannen som är pappa till mina barn och morfar till mitt barnbarn. Ska du verkligen skilja dig, och fortsätta träffa honom?
Ja så här kan det låta, fortfarande kring mig.

Jag vill inspirera dig att våga göra din dröm till verklighet. Oavsett om det är tid, pengar, hälsa, relationer, sjukskriven, ledsen osv så finns det stöd att finna hos Sileo – Mia Ånemyr.
Lev livet istället för att vänta på den rätta tiden, den är nu. Börja NU!