Idag är det helt galet 10 år sedan jag klev rakt ut i sociala medier

Idag är det helt galet 10 år sedan jag klev rakt ut i sociala medier,

med en plan!…. att berätta hur viktigt det är att ta reda på varför i allt, när man vill göra en förändra i livet!

Del 8, knyter ihop påsen 💞 med 10 nya år i sikte!

Sileo Mia Ånemyr dirver 2 varumärken – Det ena är jag själv från sjuk anställd till entreprenör det steget tog jag 2006! & det är Lev Ditt Liv Mia Ånemyr. Det andra varumärket är Kylskåpsröj som handlar om tid /pengar mot livsstil kopplat till kostvalen som leder till hållbar hälsa.

Böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok natruligt gott, handböcker Hur kan man gör som vuxen om man vill förändra sitt liv? Och ta det till hållbar hälsa????? Ja man skaffar livskompetens och utrustar köket med allt man behöver. För att kunna anpassa efter familjens behov!!!

Bokpaket säljs för 175 kr ink frakt beställs på info@miaanemyr.se 

Sluta Banta – Börja Leva podcasten är helt kostnadsfri det kostar din tid att lyssna och börja GÖRA!Allt sitter i görandet – För en eller flera omstarter = Sileo…. planera ditt liv på tid att leva. Acceptera det som ej går att förändra och förändra det som går…… dagligen!!

Jag fortästter mitt arbete att dela med med mig av min resa kopplat till hur man kan leva hållbart och det kan även skapa ekonomiskt oberoende liv. Tack vare covid har allt förändrats och jag är så tacksam att jag idag kan använda all min erfarenhet och kompetens

Ta steget och häng med – Du kommer ej att ångar dig 

Kunde jag starta liggandes från kökssoffan kan du starta ditt liv där du är idag!!

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr entreprenör på Sileo/Sol Mia ❤
TACK för 10 år nu ska vi fira❤ & ladda om för 10 nya år i sociala medier 😉