Inget vanligt företag ett företag med hjärta & själ

Inget vanligt företag ett företag med hjärta & själ
God morgon världen☕💥Vaknar med ett leende på läpparna 🙏 från gårdagens fest🎉att vara en del av Neora/Jef skapat & fortsätter steg för steg att skapa,Tacksam.
Inget vanligt företag, ett företag med hjärta & själ. Neora familjen ger människor möjlighet att växa i livets alla delar. Sedan en tid tillbaka 100% globalt/digitalt.
Lycka i en ask. Då allt sker synkroniserat i 10 år i sociala medier 💥för min del.
Älskar du sociala medier? Älskar du att ge? Kanon då är du som jag på rätt ställe.
Älskar du att förändras? Tex att ta sig vidare ur det som håller dig tillbaka, kan vara olika saker.. som när jag startade mitt företag 2006 fick jag höra, räcker det inte nu,,, av andra. Vad andra tycker är ej din framgångsväg. Det berättar om andra. Bra sätt att lära sig om andras liv…
Sileo är latin, betyder omstart.
Att starta om kan för många vara tufft. Allt man vill från hjärtat går Lättare Att göra. Vet man varför blir hur enklare 💥☕😎
Happy söndag, dag 1 /7 💪Dagens #todolista redo är du redo?
Jag startar alltid min vecka på söndagar, när jag jobbar jobbar jag. Det digitala systemet jobbar dygnet runt på Sileo men det gör ju inte jag 🎯 att synas i sociala medier är fantastiskt trevligt och jag svarar på meddelande de dagar o tider som är avsatt för den kommunikationen ❤
Var rädd om dig. Sol inne sol ute & ⚽️ matlagning, hjälpa människor som vill växa i gruppen idag, cykla & virka. Livsstilshälsa utan stress.
Sileo
– Mia Åenmyr, Sms’a på 0706-204 206 skriv Neora/Firm
Bokpaket, slutabantaborjaleva så återkommer jag så snart tid finns.
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr entreprenör på Sileo https://miaanemyr.se/ Sileo.neora.com
Firm är sista dagen den 31/8 kan ta slut idag söndag – Vänta EJ att beställa Firm lyfter, tajtar och stramar utan kniv