Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Hej vänner 🎉 jag älskar mitt arbete, att jag får möta så många personer med så olika förutsättningar är magi.
Det har ingen betydelse var du har varit, det som är, är vad DU vill med din framtid, I dag, I morgon? Om 1 år, 3 år & 5 år osv.
Jag startade mitt företag 2006. Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr & FB sida som är den offentliga startades 24/8-2010 🥳 Se HÄR
Alla har en Story, jag min, DU din. Din story, kan också bli din business 💞
Min story är mina varumärken idag. Resan dit startade med att jag bestämde mig. Tog hjälp av bla, relationsmarknadsföringens strategi & strukturer. 2002.  Det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, bloggen startade jag med David sedan kom Peter in i mitt liv. Peter är mannen som lär mig mediateknik som bla podda. Affärsutvecklingen den är vi många involverad i…. Så roligt, det är jag so är motorn med mitt popcornhuvud. Ser ju bara möjligheter…….
Tänka på annat sätt, lära in nytt, ta bort det som störde, äta det som jag mår bra av, en ny påverkansgruppen skapades osv……….. men………….
➡️Allt började med att jag bestämde mig. Sedan den dagen, jag gick till min chef & sa jag vill säga upp mig. Det var 2002, jag hade bestämt mig. Ta Steget att Lev Ditt Liv – Mia du kan inte vänta längre.
Sagt & gjort 23/3-2003 lämnade jag min anställning. Under tiden jag arbetade med strategin tog jag uppdrag som säljare & kundansvarig som konsult.
Konsultuppdrag har jag sedan jag startade företaget haft många parallellt med mitt entreprenörskap. Vissa av konsultuppdragen har du sett mer av än andra.
✅hemsidan kan man alltid se vilka som är aktuella för stunden. Under erbjudanden bla Jag brinner för att alla kan bli sitt bästa jag. Det har ingen betydelse var du är idag. Hur lång, kort, tjock, smal du är. Det handlar om dig & ditt liv. Ner i vikt går man & den lägre vikten behåller man när man skapar hållbart liv genom att Sluta Banta – Börja Leva & utbilda sig, läsa & göra om, göra nytt. Ditt nya Mindset kan jag hjälpa dig med.
✅Är du sjuklig överviktig, kommer det att märkas om 1 år, då söker du vård för det DÅ!
– Lev ditt liv – Mia Ånemyr har med min Story att göra, resan till entreprenören Mia. Du har också en Story. Lev Ditt Liv ej andras liv de är redan upptagna!!
✅Många som följer mig blandar ihop mig med vad jag arbetar med! Jag är Överviktsopererad 2 ggr, det är ej mitt yrke!!!
Blev det tydligare nu kära vänner & följare? 
Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr som växte till Sileo som är företagsnamnet!!
Kram Mia på Sileo
See you!
Jag finns på www.miaanemyr.se & sileo.neora.se med team
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr med blogg, podcast & entreprenörskap. Utbildar människor till goda ledare den röda tråden genom hela företaget är tid/budget/ansvar/självledarskap/ det ska vara skoj att leva. Därför startade jag med mina konsluter bla något som många nyttjade förr det som hette Självtestet med frågor som bla vem vill du vara om 1 år, 3 år & 5 år…. Det har inget med Överviktsoperation att göra.  Det var vad jag gjorde min Story min Business sedan 2006