Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Hej vänner 🎉 jag älskar mitt arbete, att jag får möta så många personer med så olika förutsättningar är magi.
Det har ingen betydelse var du har varit, det som är, är vad DU vill med din framtid, I dag, I morgon? Om 1 år, 3 år & 5 år osv.
Jag startade mitt företag 2006. Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr & FB sida som är den offentliga startades 24/8-2010 🥳 Se HÄR

Alla har en Story, jag min, DU din. Din story, kan också bli din business 💞

Min story är mina varumärken!
Resan dit startade med att jag bestämde mig. Tog hjälp av bla, relationsmarknadsföringens strategi & strukturer. 2002.  Det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, bloggen startade jag med David sedan kom Peter in i mitt liv. Peter är mannen som lär mig mediateknik som bla Sluta Banta – Börja Leva podden! Affärsutvecklingen den är vi många involverad i…. Så roligt, det är jag som är motorn med mitt popcornhuvud. Ser ju bara möjligheter…….mest på gott!!
Att tänka på annat sätt, lära in nytt, ta bort det som stör, äta det som vi mår bra av, en ny påverkansgruppen skapades osv……….. men………….

➡️Allt började med att jag bestämde mig.
Sedan den dagen, jag gick till min chef & sa jag vill säga upp mig. Det var 2002, jag hade bestämt mig.

Ta Steget att Lev Ditt Liv – Mia du kan inte vänta längre.
Sagt & gjort 23/3-2003 lämnade jag min anställning.
Under tiden jag arbetade med strategin tog jag uppdrag som säljare & kundansvarig som konsult.
Konsultuppdrag har jag sedan jag startade företaget haft många parallellt med mitt entreprenörskap. Vissa av konsultuppdragen har du sett mer av än andra.
✅hemsidan kan man alltid se vilka som är aktuella för stunden.
Det har ingen betydelse var du är idag. Hur lång, kort, tjock, smal du är. Det handlar om dig & ditt liv. Ner i vikt går man & den lägre vikten behåller man när man skapar hållbart liv genom att Sluta Banta – Börja Leva & utbilda sig, läsa & göra om, göra nytt.

Ditt nya Mindset kan jag hjälpa dig med.

✅Är du sjuklig överviktig, kommer det att märkas om 1 år, då söker du vård för det DÅ inte innan du gått utbildningen Sluta Banta – Börja Leva!
– Drömmer du om egen verksamhet? Så som jag gjorde innan jag startade? Jag kan hjälpa dig igång här finns bara möjligheter! – Mer hälsa mer tid och bättre ekonomi! Du bestämmer!
– Lev ditt liv – Mia Ånemyr har med min Story att göra, resan till entreprenören Mia. Du har också en Story. Lev Ditt Liv ej andras liv de är redan upptagna!! Entreprenörsdelen finns på egen sida HÄR
✅Många som följer mig blandar ihop mig med vad jag arbetar med! Jag är Överviktsopererad 2 ggr, det är ej mitt yrke!!!
Blev det tydligare nu kära vänner & följare? 
Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr som växte till Sileo som är företagsnamnet!!
Det personliga varumärket är Lev Ditt Liv Mia Ånemyr . Så har jag Kylskåpsröj för alla har råd att äta hälsofrämjande man kan behöver utbilda sig i ett nytt sätt att tänka, planera och aggera!
Kram
Lev Ditt Liv Mia
Sileo
See you!
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr med blogg, podcast & entreprenörskap. Utbildar människor till goda ledare den röda tråden genom hela företaget är tid/budget/ansvar/självledarskap/ det ska vara skoj att leva. Därför startade jag med mina konsulter bla något som många nyttjade förr det som hette Självtestet med frågor som bla vem vill du vara om 1 år, 3 år & 5 år….  Personligt självledarskap!