Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

Min story mina varumärken!

Resan, startade med att jag bestämde mig. Tog hjälp av bla, relationsmarknadsföringens strategi & strukturer 2002.  Det blev Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, bloggen startade jag med David sedan kom Peter in i mitt liv. Peter är mannen som lärde mig mediateknik bla att göra podden!

Affärsutvecklingen den är vi många involverad i…. Så roligt, det är jag som är motorn med mitt popcornhuvud. Ser ju bara möjligheter…….mest på gott!!Att tänka på annat sätt, lära in nytt, ta bort det som stör, äta det som varje individ mår bra av, en ny påverkansgruppen skapades osv……….. men………….➡️Allt började med att jag bestämde mig.

Sedan den dagen, jag gick till min chef & sa jag vill säga upp mig. Det var 2002, jag hade bestämt mig.

Mia du kan inte vänta längre, sa rösten i knoppen!
Sagt & gjort 23/3-2003 lämnade jag min anställning.
På Linkedin finns mitt CV om man vill kolla vad jag pysslar med i de olika företagsdelarna
Konsultuppdrag har jag sedan jag startade företaget haft många parallellt med mitt entreprenörskap. Vissa av konsultuppdragen har du sett mer av än andra.

Ditt Mindset kan jag hjälpa dig med! Företag & privatpersoner är målgruppen i företaget Mia Ånemyr!

Jag älskar mitt arbete, att möta så många personer med så olika förutsättningar är magi.
Det har ingen betydelse var du har varit, det som är, är vad DU vill med din framtid, I dag, I morgon? Om 1 år, 3 år & 5 år osv.
Jag startade mitt företag 2006. Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr & FB sida som är den offentliga startades 24/8-2010

Alla har en Story, jag min, DU din. Din story, kan också bli din business 💞

✅Är du sjuklig överviktig, kommer det att märkas om 1 år, då söker du vård för det DÅ inte innan du börjat skapa hållbar livsstil med livskompetensens olika delar
Drömmer du om egen verksamhet? Så som jag gjorde innan jag startade? Jag kan hjälpa dig igång här finns bara möjligheter! – Mer hälsa mer tid och bättre ekonomi! Du bestämmer!
– Lev ditt liv – Mia Ånemyr har med min Story att göra, resan till entreprenören Mia. Du har också en Story. Lev Ditt Liv ej andras liv de är redan upptagna!! Entreprenörsdelen finns på egen sida HÄR
✅Många som följer mig blandar ihop mig med vad jag arbetar med! Är Överviktsopererad 2 ggr, Ej mitt yrke!
Blev det tydligare nu kära vänner & följare? 
Jag bestämde mig det blev Lev Ditt Liv Det personliga varumärket,Lev Ditt Liv Mia Ånemyr . Företaget har namnet Sileo men i sociala medier använder vi namnet Mia Ånemyr!
Kram
See you/ Mia Ånemyr
Vad kan jag hjälpa dig med?
Se menyn med tjänster, produkter, föreläsningar & entreprenörskap så finns  blogg & podd helt kostnadsfritt fyllt med inspirationUtbildar människor till goda ledare den röda tråden genom hela företaget är tid/budget/ansvar/självledarskap/
Tidigare hade jag o de mina konsulter Självtestet med frågor som bla vem vill du vara om 1 år, 3 år & 5 år….  Personligt självledarskap!