Jag jobbar ju rätt mycket med ”jaget” barnjaget & vuxenjaget

Jag jobbar ju rätt mycket med ”jaget” barnjaget & vuxenjaget!

Min uppväxt var en läromästare. När jag var 32 år sa jag till min alkoholiserade sjuka far.
Nu är det bra. Lev ditt liv du så låter du mig göra lika. Lätt, nej men att se skillnad på vems ansvar allt var.
Var det som fick mig till slut att klippa bandet. Ord som affirmationer, ord i mina utbildningar. Tom företaget fick namnet Lev ditt liv 2006. Ät allt men inte alltid! Nja. Nä ät allt du är värd att äta. Men inte alltid.
Jag jobbar ju rätt mycket med ”jaget” barnjaget & vuxenjaget.
Vill inspirera att läsaren sätter det i sitt perspektiv inte i mitt perspektiv. Bilden ett collage från starten 2009 i höst är det 9 år sedan jag började arbeta i socialamedier. Sileo startades 1/9-15 med kalendermenyerna vardagsmat med allt därtill & levdittliv är det liv varje individ behöver leva. Alla andra liv är upptagna.
På föreläsningen Sluta Banta Börja Leva! Kommer jag generöst dela mitt liv. Naket & avklätt samt med mina yrkesval väver in verktygslåda så du kan börja Leva i acceptans & hitta ditt varför.
Utan starkt varför blir det lätt ostadigt. Skåne 15/11. Stockholm på gång.

Nu är det mitt namn som är hemsidan så du hittar mig enkelt på www.miaanemyr.se 

Vi som finns på miaanemyr.se finns för er alla & vilka vi är idag finns här

Genom Sileo Mia Ånemyr