Jag uppskattar verkligen sociala medier. 

Jag uppskattar verkligen sociala medier. 

2009 började jag blogga om min ryggsäck, den finns kortfattat att läsa om på smakprov /mellanmål på väg, jag tilldelades uppdrag som krönikör på Tidningen Doktorn, skrivit 3 böcker, arbetat med folkhälsa sedan 2003 på olika sätt. Medverkat i många mediala kanaler som radio, TV & tidningar...

I ryggsäcken finns även att jag försökt arbetat ihjäl mig 2 ggr i mitt liv. Det tänker jag inte gör en gång till. Det är bla därför jag är strukturnörd. Schemalägger & använder telefonen i första hand.
Messenger & sms finns inte i mitt liv. Jag har värderat om livets olika delar.

Och samlar min livsfilosofi & det personliga jag delar på webbsidan med mitt namn 🌹 personligt bjuder jag på många anekdoter både på Mias-tankar i bloggen på miaanemyr.se.
Mitt  är stort.

Min drivkraft är jag rätt stolt över. Osvenskt, jag välkomnar alla att följa mig, ta del av de tjänster & produkter som finns.

Jag har telefontider & support som arbetar när jag laddar om. Med dessa ord vill jag önska alla ett kärleksfyllt liv.

Mer kärlek i värden skapar underverk. Jag hoppas vi ses eller hörs
Välkomna till Sileo Mia Ånemyr
0706- 204 206 mia.anemyr@gmail.com