Jag valde bort alkoholen men knarkade socker istället

Jag har gjort många vägval bla valde jag bort alkoholen men knarkade socker istället.

De fanns i min dåtid & har följt mig och mina vägval genom alla dessa år. Stöttat, peppat, trott på mig i alla lägen ❤ i veckan fick jag frågan Mia förstår du hur ordlös kraftfull du är som mot så många odds ändå finner din väg och lyckas med det du vill uppnå & sprida så mycket kunskap till så många?
Funderat och reflekterat, ja jag förstår ❤ andra behöver inte förstå.

Jag kan visa vägen till andra men andra måste finna sitt jag & göra det varje individ har resurs för att göra idag. Ingen kan göra jobbet åt någon, jag går bredvid.

Jag vill verkligen att alla som tror tar reda på fakta. Skillnaden mellan Friskvård, egenvård & Sjukvård är stor! Större än många anar!!! Sjukvården arbetar med att bota vi som arbetar med friskvård arbetar med att förebygga. Patologi / Salutogene.

Det är kraftfull att arbeta förebyggande med Livsstilsförändring den personliga utvecklingen Ta steget att växa säg Ja till livet och börja leva det med ansvar. struktur och planering gör skillnad i mångas liv. Att få följa med på människors resor att växa på insidan är det finaste arbete man kan ha.

Tack vara ett jag höll på att banta ihjäl mig och sedan äta ihjäl mig vaknade jag upp och bytte yrke..

Adrians kalasbok naturlig gott. Avslutningen i den är det klokaste jag kan ge er alla.

”Citat ur boken Adrians Kalasbok naturligt gott”

”Barn gör inte som vi säger utan som vi gör”

För mig är dessa ord djupa, då min uppväxt i alkoholens styrkraft visade mig vägen till medberoendet. Jag valde bort alkoholen men knarkade socker istället under många år tills jag en dag insåg att jag är 100 % ansvrig för min hälsa.

Då hade jag testat många genvägar JOJObantat mig sjukligt fet, vägen därifrån önskar jag ingen! Det är ingen hjärnkirurgi att genomgå tex överviktsoperation. Den gör inget åt orsakerna till den sjukliga övervikten det1 som finns i bagaget arv, miljö sitter inte i magen. Så ta reda på varför i alla lägen.

Oavsett vilken förändring du står inför så ta reda på VARFÖR. I varför finns hur utan hur kommer man sällan långt.

Förändra ditt Mindset & ditt liv blir en Succé

Sluta Banta – Börja Leva podd med omstartsdel
  • Omstartadelen gratis utbildning ”här
  • Forstättningen avsnitt 31-44 här ”här”
    Avsnitt 42-44 varför blev det som det blev och vägen därifrån från sockerknarkare till företagare inom livsstilsplanering ”här”

Företaget – Sileo
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
2011 var jag klar med utbildningen till Alkoholrådgivare

Telefon: 0706 – 204 206
Mailen:info@miaanemyr.se

 

 

Finner du mitt namn på ”någon annan”  blogg/hemsida än miaanemyr.se  beklagar jag det och förtydligar att jag EJ står bakom det!