Jag valde bort alkoholen men knarkade socker istället

Jag valde bort alkoholen men knarkade socker istället.
För mig är dessa ord djupa, då min uppväxt i alkoholens styrkraft visade mig vägen till medberoendet. Jag valde bort alkoholen men knarkade socker istället under många år tills jag en dag insåg att jag är 100 % ansvrig för min hälsa.

Då hade jag testat många genvägar JOJObantat mig sjukligt fet, vägen därifrån önskar jag ingen! Det är ingen hjärnkirurgi att genomgå tex överviktsoperation. Den gör inget åt orsakerna till den sjukliga övervikten det1 som finns i bagaget arv, miljö sitter inte i magen. Så ta reda på varför i alla lägen.

Oavsett vilken förändring du står inför så ta reda på VARFÖR. I varför finns hur utan hur kommer man sällan långt.

Förändra ditt Mindset & ditt liv blir en Succé

Adrians kalasbok naturlig gott. Avslutningen i den är det klokaste jag kan ge er alla.

”Citat ur boken Adrians Kalasbok naturligt gott”

”Barn gör inte som vi säger utan som vi gör”

/Mia på företaget miaanemyr.se

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”