Janssons frestelsen med rättika

Janssons frestelsen med rättika!

Det är riktigt gott att använda kokosmjölk. Det blir en spännande smak med rättika & kokosmjölk ihop med anjovis.

  • 5-6 hg Rättika / potatis
  • 1-2 st Valfri löksort
  • 125 gram Anjovis eller skinka/kalkon
  • Salt & peppar
  • msk Smör
  • dl Välj kokosmjölk eller valfri mjölkprodukt

Janssons frestelsen med rättika!

  1. Enkel och god Janssons frestelse
  2. Grädda i ca 35 minuter på 200 grader
  3. Skala rättik, potatis & lök.
  4. Kör i matberedare till strimlor.
  5. Varva i form med anjovis (om du inte vill ha anjovis, välj kalkon eller skinka)
  6. Krydda och häll över valfri mjölkprodukt.

 Ät och njut!
/Mia Ånemyr

Vad vi erbjuder för utbildningar & produkter? Finns förtydligat ”Klicka här”