Janssons frestelsen med rättika!
Det är riktigt gott att använda kokosmjölk. Det blir en spännande smak med rättika & kokosmjölk ihop med anjovis.
- 5-6 hg Rättika / potatis
- 1-2 st Valfri lök sort
- 125 gram Anjovis eller skinka/kalkon
- Salt & peppar
- 1 msk Smör
- 2 dl Välj kokosmjölk eller valfri mjölkprodukt
Janssons frestelsen med rättika!
- Enkel och god Janssons frestelse
- Grädda i ca 35 minuter på 200 grader
- Skala rättik, potatis & lök.
- Kör i matberedare till strimlor.
- Varva i form med anjovis (om du inte vill ha anjovis, välj kalkon eller skinka)
- Krydda och häll över valfri mjölkprodukt.
Ät och njut!
/Mia Ånemyr
Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här”