Jim Rohn säger om framgång….

Glad andra andvent!

Det här med framgång är både hett och väldigt individuellt. För det beror ju på vilka värderingar varje individ stoppar in i ordet.

För mig har ordet förändrats under många år. Från den dagen jag bestämde mig för att börja LEVA igen till idag har ordet förändrats. Från att inte kunna gå upp själv till att en dag kunna göra det. Så var det STOR framgång.
Från att ha komunalt stöd i hemmet för jag inte hade så mycket hälsa till att klara barnen själv. FRAMGÅNG! Ja ni fattar, framgång är verkligen individuellt. För mig är framgång sedan många år att nyttja varje minut så effetktfullt det går. Framgång är tid & ekonomi…. som Jim Rohs säger, han är en av flera förebilder i mitt liv

Jim Rohn säger:

  • Framgång kan man inte sträva efter.
  • Framgång blir man attraherad av.
  • Framgång är inte så mycket vad vi har utan vad vi är.
  • Vi har alla ett VAL:
    Vi kan antigen hitta något att leva av eller så kanvi själva designa våra liv!
  • Du får inte betalt per timme. 
    Du får betalt för dt ävärdet du lägger ner i dn timma.
  • Tid ärmer värdefullt än pengar. Du kan få mer pengar , men inte mer tid!

Många väntar  på fredagar. Väntar till efter JUL, väntar på vad?

I mitt tidigare liv skulle mycket ske sen..
När jag blir smal ska jag..
När jag blir smal blir jag lyckllig..
När….. 
När jag vågade börja Leva mitt liv blev jag attraherad av att se hur mycket Liv det går att lära sig leva…. närjag började Leva fann jag en hållbar hälsosam väg……..

Tips om du vill läsa en bra bok så läs Måsen om Jonathan Livingston Seagull du kommer inte ångra dig…

Kram från 
Hälsoleverantör Mia Ånemyr 
0706-204 206

info@miaanemyr.se