Jordgubbs cheesecake

Jordgubbs cheesecake

En höjdare på midsommarbordet. Utan socker & tillsatser. Ta fram den ca 30 minuter innan servering.

dl Färska jordgubbar
½ dl Turkisk yoghurt
dl Mandelmjöl, kan uteslutas
dl Havregryn
75 gram Smör
125 gram Philadelphiaost
tsk Vaniljpulver

Jordgubbs cheesecake!
Gör så här!

Botten:
Smält smöret i en kastrull, blanda i mandelmjölet och havregryn. Rör om, häll blandningen i botten på en form med löstagbara sidor.

Fyllningen:
Blanda jordgubbar, turkisk yoghurt, vaniljpulver och philadelphiaost i en blender till en slät kräm. Häll över tårtbotten, ställ i frysen över natten. Ta fram den ca 30 minuter innan servering.
Dekorera & njut, utan tillsatt socker.

Smaklig stund!
Sluta Banta – Börja Leva

Sol & glad midsommarvecka
Mia
Entreprenör inom Livsstilshälsa