Jordgubbs cheesecake

Jordgubbs cheesecake

En höjdare! Utan socker & tillsatser. Ta fram den ca 30 minuter innan servering.
Ingredienser:

dl Färska jordgubbar (man kan variera i oändlighet och  uteslut jordgubbar, samksätta med Tranbär & Äpple
½ dl Turkisk yoghurt
dl Mandelmjöl, kan uteslutas
dl Havregryn
75 gram Smör
125 gram Philadelphiaost
tsk Vaniljpulver

Jordgubbs cheesecake!
Gör så här!

Botten:
Smält smöret i en kastrull, blanda i mandelmjölet och havregryn. Rör om, häll blandningen i botten på en form med löstagbara sidor.

Fyllningen:
Blanda jordgubbar, turkisk yoghurt, vaniljpulver och philadelphiaost i en blender till en slät kräm. Häll över tårtbotten, ställ i frysen över natten. Ta fram den ca 30 minuter innan servering.
Dekorera & njut, utan tillsatt socker.

Vill du få mer inspiraton sätt fart på inspirationsbreven längst ner i sidfoten. Klickar man på bilden kommer man vidare till Recept & Mat delen på Sileo – Väl mött!

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo