Jul jul strålande JUL. Mina bästa tips är

Jul jul strålande JUL. Mina bästa tips är

– Planera extremt noga vad som är okey att äta dagligen. Speciellt noga denna tid på året. Men håller inte planen för dagen så är du inte misslyckad.
Planera in 3 huvudmåltider och 2 mindre måltider i mellanrummen, varför ej ur handboken Mellanmål på väg. Strukturens handbok o ta tillvara rester helt vanlig mat till de mindre måltiderna.
Att förändra Mindset från offer till lösning – Grow Mindset att se lösningar, det tuffaste för många att acceptera det som ej är förändringsbart! Träna mod tålamod.

’Livet är så mycket mer än att äta. Mat är bensin till kropp & knopp! Tanka rätt” Man blir ej vad man äter utan vi blir vad kroppen kan ta upp för näring från tarmsystemet!! Tänkvärt!

Börja om, andas och acceptera. Lär av misstagen och gör bättre dag för dag.
Socker vår tids drog. Den gör inte JULen bättre eller mer harmonisk, det blir mer harmoni när jaget älskar sig själv.

Ingen säger till en alkoholist, ta ett glas till…Jag önskar verkligen att samhället skulle börja tänka till om kakor, bullar chokladkartonger osv. Behövs allt detta? Nej. Våga säga Nej, våga sätta gränser. Det handlar om dig och din familj, dina barn och framtiden.
Lura dig inte att det blir lättare efter JULen. 

Ät ej som alla andra. Så länge du ej vet varför den andre äter som den gör kan det i ditt fall skapa större ohälsa.

Barn gör ej som vi säger utan som vi gör !
Den röda tråden i Adrians Kalasbok naturligt gott läsa om boken ”Klicka här”

Följ din planering till ditt bästa jag efter den näringslära som just din kropp behöver för att kunna skapa den bästa versionen av DIG!

Tiden är nu ej sen.

Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här”

Mia Ånemyr