Just idag firar jag 15 år som företagare entreprenör

Just idag firar jag 15 år som företagare entreprenör

/ Författare 7 år!

Påsken flög förbi i en ryslig hastighet… Det kanske är så att klockan går fortare när man har fokus på något speciellt? Idag 6/4 är det 15 år sedan jag bytte titeln på visitkorten till Entreprenör egenföretagare! Från ansälld!
Vilken rysare att säga upp sig som sjukast. Att ta steget ut i världen och se lösningar där de flesta ser hinder! Att försöka äta ihjäl sig och sedan även prova att banta ihjäl sig var ingen framgångsväg i dåtiden! Den vägen höll på att kosta mig mitt liv och mina barn sin mammas liv!
 
Det ligger ett stort djup i detta! Och orden/ titlarna i de olika koncepten kommer från dåtiden.
  • Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr det är mitt personliga varumärke som entreprenör
  • Sluta Banta – Börja Leva! efter 2 viktbehandlingar med kirurgi…platt mage & blir smal… Då kommer allt att bli bra! Det var ingen inom sjukvården som ställde frågan vad tror du ligger i ditt VARFÖR till sjukdommen fetma? När min kunskap hade kommit i kapp 2009 då började jag blogga och skrev hur det var i dåtiden och hur jag hade vänt och arbetar med hälsans hälsa för att hjälpa andra.
  • Kylskåpsröj – att äta hälsofrämjande med låg budget dygnsintaget dag för dag steg för steg! I mitt förra liv var jag mer sjukskriven än jag var på jobbet. Att trolla med ekonomi har jag fått i arv.. Född entreprenör som ser lösningar där andra ser hinder
  • Författaren Mia Ånemyr  3 böcker som bägge innehåller både dåtid och framtid. Med twisten att ansvar är roligt när man ser lönen för mödan. Lönen är energi, tid, glädje, belöning att se sig själv i spegeln osv – Allt går om man bestämmer sig och det man ej kan förändra där kommer ACT in att lära sig accepter det man ej kan förändra!

Inspirationsbrev skickar vi ut ca 3-5 ggr/ månad och idag blev det ett extra utskick med Erbjudanden som gäller för dagen!

Några finner du här – vår VIP kanal har du den missas inget-

Erbjudande 2

Spark i baken. vårt färdiga program på 10 dagar. idag endast 1000.- ORD pris 1510,-
  • Boka genom vändande mail info@miaanemyr.se och betala på swich så fort du fått vårt mail åter till dig bekräftat att det finns platser kvar! Betalning o bokning tom 23.59!

ERBJUDANDE 4
Komplett livsstilsprogram för 40 dagar som innehåller recept, träningsupplägg, vitaminer.  Ord pris 3020,- Endast idag 1999,- Betalning o bokning tom 23.59! info@miaanemyr.se

Många frågar hur jag / Mia äter och lever! Det får man genom dessa program, så här lever jag sedan 2006! över 15 år hållbart!

Vårt fokus är hållbar hälsa inifrån och ut & eller att utbilda ledare. Att fler börjar leva i nuet & släpper fokus på att Banta! Eftersom bantning sällan leder till hållbar hälsa är det bästa att fokusera på individen o Börja Leva det liv varje individ har resurser för 🎉 med min personliga resa I botten blandas erfarenheter & kompetenser i Podden/ bloggen/ böcker & utbildningar från Lev Ditt Liv Mia Ånemyr På www.miaanemyr.se

Så höjer vi glaset och säger skål! 

Till dig som finns här och till dem du tycker ska finnas med på företaget Sileo med friskvård och livsstilskompetens – Dem kan man bjuda in till FB Gruppen Sluta Banta – Börja Leva eller vår offentliga FB sida -Den har denna bild! Den FB sidan är vårt skyltfönster eftersom vi ej har någon fysisk lokal har vi sidor & grupper!
(För att medverka i den grupp vi har för hälsa inifrån och ut samt att utbilda entreprenörer ses vi först på zoom eller telefon för att man ska förstå skillnaden i företagets delar & medverka)

Tusen tack för allt under dessa år. Fokus går vidare med ledarskap & hälsa inifrån och ut
Företaget Sileo –
Lev Ditt Liv – 
Mia Ånemyr
Entreprenör inom Livsstilshälsa & Författare